Türk Telekom İnternet Kopmaları!!

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,700
Arkadaslar 1 haftadır bu sorunu yasıyorum yani türk telekom kullanan herkes bu sorunu yasıyor aydında arkadasım bizden baska bir mahallede ondada kopuyor internet ztn yavaslamalara artık dur diyemiyoruz sizdede var mı sorun bide geceleri oluyor müşteri hizmetlerini arıyorum en kısa sürede bakıma gelicez dediler 2 gün önce geldiler hala aynı geceleri net kopuyor asırı yavaslıyorr!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaslar 1 haftadır bu sorunu yasıyorum yani türk telekom kullanan herkes bu sorunu yasıyor aydında arkadasım bizden baska bir mahallede ondada kopuyor internet ztn yavaslamalara artık dur diyemiyoruz sizdede var mı sorun bide geceleri oluyor müşteri hizmetlerini arıyorum en kısa sürede bakıma gelicez dediler 2 gün önce geldiler hala aynı geceleri net kopuyor asırı yavaslıyorr!
internet paketim 50 mb hız 6 upload

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internet paketim 50 mb hız 6 upload
şuan ben 12 almam gerekirken 3 alıyorum upload 0.20 filan şaka gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy