Neler Yeni

TÜRK TELEKOM İNTERNET

C4GR1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Süleyman
BEYLER SELAMUN ALEYKÜM ÖNCELİKLE KONUYA ŞÖYLE BAŞLAYAYIM BEN KÖYDE OTURUYORUM VE ALTYAPI TÜRKTELEKOM VAR SADECE. ARKADAŞLARIM TÜRKNET KULLANIYOR. BENDE TÜRKNET E BAŞVURDUM. SÜREÇ DE ÖNCE TÜRKTELEKOM EKİPERİ GELİP HATTAN KABLOYU AYIRIP BUNUNLA BAĞLANACAK DİYORMUŞ ARKADAŞLARIMIN DEDİĞİNE GÖRE. TÜRKTELEKOM EKİPLERİ GELDİ BULUNDUĞUN YERDE HAT YOK DEDİ VE GİTTİLER BAŞVURUM İPTAL EDİLDİ. EVİMDE TELEFON HATTI VAR AMA KULLANILMIYOR. ŞİMDİ ASIL SORUM ŞU BENİM SOKAĞIM 1352 OLARAK GÖRÜNÜYOR E DEVLETTE FLN TABELADADA ÖYLE YAZLMIŞ AMA 1351 OLMASI GEREKİYOR HEMEN ALTTARAFIMDA ANA OKULU VAR BEN ALTYAPI SORGULAMAYA GİRDİĞİM ZAMAN 1352YE BAKTIĞIMDA GÖRÜNMÜYOR 1351 DE ANAOKULU GÖRÜNÜYOR. BİR DİĞER TERSLİK İSE SOKAĞA 2 TANE 1 NUMARA VERMİŞLER ALTYAPIYI SORGULARKEN 1 NUMARAYI SEÇİNCE EKİPLER DİĞER EVE GİDİYOR YANİ ORADA HAT GÖRÜNÜYOR. EVİMİN YANINADA HAT GELİYOR BENİM EVİMDE DE EV TELEFON HATTI VAR AMA BAĞLAMIYORLAR. BENİM NASIL BİR YOL İZLEMEM LAZM.

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan
İlçe müdürlüğüne dilekçe vermelisin, Twitter kullanıyorsan sürekli TT Ekiplerini ve TT CEO'suna durumu ilet sesini duyurmaya çalış

senenin 2023 olması ve hala ADSL ve VDSL gibi altyapılara dünya para ödemek 🤠

Umarım en kısa zamanda güncel bir altyapıya sahip olursunuz.

C4GR1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlçe müdürlüğüne dilekçe vermelisin, Twitter kullanıyorsan sürekli TT Ekiplerini ve TT CEO'suna durumu ilet sesini duyurmaya çalış

senenin 2023 olması ve hala ADSL ve VDSL gibi altyapılara dünya para ödemek 🤠

Umarım en kısa zamanda güncel bir altyapıya sahip olursunuz.
İnşallah inşallah :/

Top Bottom