Neler Yeni

Öneri Türk Telekom Magnet Alınır mı?

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yakupcan Kaya
u anda feniks diye internet kullanıyorum. 16 Mbps olmasına rağmen 2-3 Mbps internet hızı alıyorum. Sınırsız 12 MBPS Almayı düşünüyorum Sizce magnet'e geçmeli miyim? Kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi?

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mustafa
u anda feniks diye internet kullanıyorum. 16 Mbps olmasına rağmen 2-3 Mbps internet hızı alıyorum. Sınırsız 12 MBPS Almayı düşünüyorum Sizce magnet'e geçmeli miyim? Kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi?
yaz zamanı kullandım ama tavsiye etmem çok yavaş çekmeme problemleri vs oluyordu ne için kullanacaksın normal gündelik kullanacaksan sorun yaratmaz ama oyun olsun video izlemek olsun bunlarda problem yaratıyor

neshter

80+ Bronze
Zamaninda turkcell superbox kullandim, hemen hemen ayni sey o yuzden yorum yapayim. Cok yavas, surekli ping giriyor. Kopmalar cok sik oluyor.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
ismail
Kablosuz bağlantı.Gündelik işler için kullanılır.

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yakupcan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamaninda turkcell superbox kullandim, hemen hemen ayni sey o yuzden yorum yapayim. Cok yavas, surekli ping giriyor. Kopmalar cok sik oluyor.
hocam şuanki internetimde hep kopma oluyor 480p video bile izleyemiyorum ondan daha mı kötü ki valorantta ateş edince 200-300 ping oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz bağlantı.Gündelik işler için kullanılır.
valla 8 ay önce türk telekom altyapı başvurusu yaptım hala gelmedi

neshter

80+ Bronze
hocam şuanki internetimde hep kopma oluyor 480p video bile izleyemiyorum ondan daha mı kötü ki valorantta ateş edince 200-300 ping oluyor
oyundan kac ping aldigimi tam hatirlamiyorum ama zevk almadigimi cok net hatirliyorum

Top Bottom