TRecoN
80+ Bronze
Dahası
Magneti komşumuz kullanıyor, Bende süperbox kullanıyorum. Altyapısı olmayan konutlara internet sağlamak için superbox gibi kuruyorlar Magnetin amacı bu. İnterneti her yere götürmek değil. Süperbox interneti turkcell çeken her yerde kullanabiliyorsun türkiyede. Ancak bu yüzden en büyük dezavantajı Magneti başka yerde kullanamıyorsun. Kurulan yerdeki en iyi çeken baz istasyonuna tanımlı oluyor. Gelip kurdukları noktadan başka yere götürünce başka baz istasyonuna bağlanmıyor. Süperboxtan en büyük farkı bu. Telefonla çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum.KYK'da kalacağım internet için magnet alacağım SIM kart halinde veriyorlarmış ekstra modem almak yerine sadece ben kullanacağım zaten telefonum çift SIM kartlı telefonuma takarak oradan kullanabilir miyim bilgisayarda kullanmak istediğimde kişisel erişim noktası açarak kullanabilirim diye düşünüyorum.
Peki kullanılıyorsa internet hızında çok değişiklik olur mu modemden farklı olarak.
Alacağım paket şu: https://bireysel.turktelekom.com.tr...faturali-tarifeler/cep-magnet-300-gb-tarifesi
Ama mantıken çalışmaması lazım. Sim ile çalışsa da interneti alabilmek için ıd şifre giriyorsun modem üzerinde telefonda nasıl olacak bilmiyorum.