Neler Yeni

Türk Telekom magnet çift SIM kartlı telefonda çalışır mı?

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
KYK'da kalacağım internet için magnet alacağım SIM kart halinde veriyorlarmış ekstra modem almak yerine sadece ben kullanacağım zaten telefonum çift SIM kartlı telefonuma takarak oradan kullanabilir miyim bilgisayarda kullanmak istediğimde kişisel erişim noktası açarak kullanabilirim diye düşünüyorum.
Peki kullanılıyorsa internet hızında çok değişiklik olur mu modemden farklı olarak.

Alacağım paket şu: https://bireysel.turktelekom.com.tr...faturali-tarifeler/cep-magnet-300-gb-tarifesi
Magneti komşumuz kullanıyor, Bende süperbox kullanıyorum. Altyapısı olmayan konutlara internet sağlamak için superbox gibi kuruyorlar Magnetin amacı bu. İnterneti her yere götürmek değil. Süperbox interneti turkcell çeken her yerde kullanabiliyorsun türkiyede. Ancak bu yüzden en büyük dezavantajı Magneti başka yerde kullanamıyorsun. Kurulan yerdeki en iyi çeken baz istasyonuna tanımlı oluyor. Gelip kurdukları noktadan başka yere götürünce başka baz istasyonuna bağlanmıyor. Süperboxtan en büyük farkı bu. Telefonla çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum.

Ama mantıken çalışmaması lazım. Sim ile çalışsa da interneti alabilmek için ıd şifre giriyorsun modem üzerinde telefonda nasıl olacak bilmiyorum.

user2020x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
Bugün Türk Telekom bayisine gidip aldım orada çalışanlara telefonda kullanacağımı söyledim, olmaz çalışmaz falan dediler satmamak için direttiler baya ( amaç belli internette 1.5 k olan modemi sana 2.5 a kitlemeye çalışıyorlar ) ben de en kötü çalışmazsa kendim modem alır kullanırım dedim ve 200 gb cep magnet aldım(445 tl +60 Tl Hat kullanım vergisi).Telefonda denedim bi kaç saattir gayet sorunsuz çalışıyor. Normal mobil veri hızında. Video izlerken donma kasma yok. Valorant oynarken de 50 ms alıyorum. Bu şekilde devam ederse yurtta kalanlar için f/p bi paket.

efeeek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Kemal Yılmaz
https://pttcell.com.tr/ hocam bu siteden online işlemlere gir, magnet hattından *952# çaldır sana şifre gönderiyorlar o şifreyle buradan girebiliyorsun. Biliyorum çok ilginç ama tek yolu böyle. Veya eğer 2 sim kullanıyosan ve diğeri de Türk Telekom ise hesapları ortak yönet şeyine magnet hattının numarasını eklersen direkt mobil uygulamadan giriş yapabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten bu hat magnet değil cepte magnet ikisi arasında arkadaşın dediği gibi çok fark var birisi direkt ev internetiyken diğeri taşınabilir internet yani altyapı şartı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün Türk Telekom bayisine gidip aldım orada çalışanlara telefonda kullanacağımı söyledim, olmaz çalışmaz falan dediler satmamak için direttiler baya ( amaç belli internette 1.5 k olan modemi sana 2.5 a kitlemeye çalışıyorlar ) ben de en kötü çalışmazsa kendim modem alır kullanırım dedim ve 200 gb cep magnet aldım(445 tl +60 Tl Hat kullanım vergisi).Telefonda denedim bi kaç saattir gayet sorunsuz çalışıyor. Normal mobil veri hızında. Video izlerken donma kasma yok. Valorant oynarken de 50 ms alıyorum. Bu şekilde devam ederse yurtta kalanlar için f/p bi paket.
Yurdunda çok kişi kalıyorsa hafta sonları rezalet haberin olsun. Bizim yurtta 3 bin kişi kaldığı için internet bayılıyor.

Top Bottom