Türk telekom mobil 600mb internet aşımına 120 TL fatura çıkardı

DonJuan

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar kullanmış olduğum faturalı hattım dün gece evde kullanmış olduğum türk telekom interneti gitti onu açıp kapayıp film izlemeye devam ettim wifi otomatik bağlanmamış hücresel de açık tı benim uyuya kalmışım sabah bir kalktım 7 gb intertim bitmiş üstüne 600 mb internet aşımı olmuş ve bunun faturası 120 tl 20 gb faturalı paketim 60 tl ne yapmam gerekiyor kazık kazık böyle bir vicdansızlık var mı ya 600mb internet 120 tl ye gelmiş oldu

Fatura durdurma sistemini aktif etseydin keşke. Fiyatlandırması sözleşmende yazıyordur bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Önceki otomatik duruyordu söylemediler

Sözleşmede ve internetin azaldığında gönderilen mesajda kaç mb kaç tl ile fiyatlandırılıcağı yazıyor. Bende aşım sonrası her 500mb 20 tl olarak belirtilmiş ve 4 defa ile sınırlı. Muhtemelen tarifeye göre belirleniyor

Hatta şöyle bir şey var. İnternetin bittiğini varsayalım. Mobili açtın wp'den mesaj attın 1mb bile kullanmadan kapattın x tl ücret kesiyor. Açtın instada gezindin 100mb harcadın ona da aynı x tl kadar ücret kesiyor. Yakın zamanda başıma gelmişti. Toplam olarak 100mb bile kullanmadım ama aç kapa aç kapa yaptığım için 4-5 kez aşım ücreti aldı. Keşke onun yerine aşımlarda otomatik 500mb 1gb vs paket gibi satılsa daha az dolandırılmış olurduk. Herkes ekmeğinde olunca tabii durum böyle

Geri