Neler Yeni

Türk Telekom Tahattüt Para Ödemen İptal

halker

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar türk telekom la 2 yıllık tahattüt anlaşmamız var 2021 mayıs ta bitecek
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.
Bu maddeyi kullanmak için ne yapmam lazım. Avukat felan gerekir mi ? Süreçle alakalı bilgi verir misniz

Ceza ödemiyorsun ki sözde indirim yaptık diyorlar indirim parasını ödüyorsun seni değil türk telekomu haklı buluyorlar

İşini iyi yapan bir avukatla bunu görüşebilirsin ama para alırmı bilemem sonuçta avukatlar para alıyor diye biliyorum

Ceza ödemiyorsun ki sözde indirim yaptık diyorlar indirim parasını ödüyorsun seni değil türk telekomu haklı buluyorlar
Para ödiyecem o zaman?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşini iyi yapan bir avukatla bunu görüşebilirsin ama para alırmı bilemem sonuçta avukatlar para alıyor diye biliyorum
Avukatsız olmaz mı para alırlar büyük ihtimalle

Avukat şart değil.
E devletten THH'ye şikayette bulun.
thh işlemleri uzun sürüyor avukat ile görüşüp en azından ne yapması gerektiğinin bilgisini alabilir görüşmelerde para almazlar diye düşünüyorum

Avukat şart değil.
E devletten THH'ye şikayette bulun.
ne diye yazıyım yardımcı olur musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Btk ya tüketici şikayeti yapcağım da hangisini seçiyim
1607895042788.png

Geri