Neler Yeni

Türk Telekom'un Sahte İletişim Yöntemleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Oğuzhan
Türk Telekom beni aradı ve taahhütünüzün bittiğini faturanızın şu fiyattan şu fiyata yüklselmiştir Türk Telekoma geçebilirsiniz dendi ve geçebilmek için benden kendi sitelerine tcmi girmemi istediler bu site kesin türk telekomun sitesiydi eminim o an internet çekmediği için pek uğraşamadım ve kişi bana WhatsApptan Türk Telekom resmi sitesine mesaj atabilirsiniz dedi ve bende WhatsApptan ön yüzü ve arka yüzünü attım.Bayiye gittiğimizde ise böyle birşeyin olmadığını böyle Türk Telekom'a geçilemeyeceğini söylediler ve bayide Türk Telekom'a geçtim.Benim adıma yapılan hiçbir işlem şirket açma, kredi kartı ile yapılan işlemlerın benimle ilgi ve alakası olmamakla birlikte Türk Telekom ile ilişkilidir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türk Telekom beni aradı ve taahhütünüzün bittiğini faturanızın şu fiyattan şu fiyata yüklselmiştir Türk Telekoma geçebilirsiniz dendi ve geçebilmek için benden kendi sitelerine tcmi girmemi istediler bu site kesin türk telekomun sitesiydi eminim o an internet çekmediği için pek uğraşamadım ve kişi bana WhatsApptan Türk Telekom resmi sitesine mesaj atabilirsiniz dedi ve bende WhatsApptan ön yüzü ve arka yüzünü attım.Bayiye gittiğimizde ise böyle birşeyin olmadığını böyle Türk Telekom'a geçilemeyeceğini söylediler ve bayide Türk Telekom'a geçtim.Benim adıma yapılan hiçbir işlem şirket açma, kredi kartı ile yapılan işlemlerın benimle ilgi ve alakası olmamakla birlikte Türk Telekom ile ilişkilidir.
Bunu burada yazmanın bir yararı yok.

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
aynısı benim başımada geldi dolandırıcı :D

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
Burda ne anlatmak istediniz? Dolandırılmak veya bilgilerinize ulaşmak için resmen açık açık söylemişler size.
Ben bu tür numaralar aradığında önce abone numaramı, isim ve soyismimi doğrulamalarını söylüyorum (ben söylemiyorum) bu sırada uygulamaya girip taahhüt süreme bakıyorum, genelde hatta genelde değil %100 zaten taahhütüm bitmemiş oluyor. Abone numaramı, %90 soyismimi de söyleyemiyorlar. Direk suratlarına kapatıp, engelleyip geçiyorum.

Gerçekten Türk Telekom bile sizi arasa, uygulamaya girip çapraz sorgu yapar gibi kontrol ede ede işlemlerinizi yapın ve böyle büyük firmalar sizden ön arka kimlik bilgisi istemez. Ne biliyim telefonun son iki hanesini sorar, baba adının 3. 5. harfini falan sorar en fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Naptınız peki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç ay önce başıma geldi açıkçası pek umursamadım hâlâda umursamıyorum fakat bir şey olurmu diye size sormak istedim.
ben önlem almak için nüfüs kimliğimi kapattırdım(yeniledim), kartım olduğu bankalara bloke koydurdum bir sürelik

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Naptınız peki hocam

Birkaç ay önce başıma geldi açıkçası pek umursamadım hâlâda umursamıyorum fakat bir şey olurmu diye size sormak istedim.
Numarayı bildir, şikayet et. Türk Telekom'un böyle bir şey yapıldığından haberi olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben önlem almak için nüfüs kimliğimi kapattırdım(yeniledim), kartım olduğu bankalara bloke koydurdum bir sürelik
Bir kaç ay önce bende aynı sorunu yaşadımda hiçbir şey yapmadım bir sorun olmaz herhalde ( 5 ay oluyor)

Numarayı bildir, şikayet et. Türk Telekom'un böyle bir şey yapıldığından haberi olsun.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Bir sorum daha var işlemler babamın üzerine yapmıştım babam kızmasın diye tc attığıma dair kanıtı silmiştim bir sıkıntı olur mu?( Biliyorum ahmakça)
:(

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
Bir kaç ay önce bende aynı sorunu yaşadımda hiçbir şey yapmadım bir sorun olmaz herhalde ( 5 ay oluyor)
sana kalmış bir şey ben önlem için bunları yaptım,bankalara bloke koydurmayabilirsin, bence nüfüs kimliğini iptall et yeniden çıkart

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Bir sorum daha var işlemler babamın üzerine yapmıştım babam kızmasın diye tc attığıma dair kanıtı silmiştim bir sıkıntı olur mu?( Biliyorum ahmakça)
:(
olabilir bu herkesin başına gelebilir ama bence babana söyle bilgisi olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,375
Üyeler
162,968
Son üye
B2Kreal
Top Bottom