Neler Yeni

Türk Telekom un amacı nedir?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Metehan Akyalı
Her şekilde başka firmaya geçebilmen lazım.
Yok geçemiyorsun. Superonline fiber başvurdum. Bizim altyapımız değil oraya veremiyoruz dediler.
Artık anlaşmaları mı yok başka şeyler mi var bilemiyorum.

DogancanYr

80+ Bronze
Yok geçemiyorsun. Superonline fiber başvurdum. Bizim altyapımız değil oraya veremiyoruz dediler.
Artık anlaşmaları mı yok başka şeyler mi var bilemiyorum.
100 mbps üzerine mi başvurdun veya türkcell fiber altyapısı üzerinden almak mı istiyorum dedin.
Başka firmayı dene bi.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Metehan Akyalı
100 mbps üzerine mi başvurdun veya türkcell fiber altyapısı üzerinden almak mı istiyorum dedin.
Başka firmayı dene bi.
Internetimden memnunum, farklı firmayı şimdi denemem de.
Binamıza fiber altyapı çekildi. Başvuru yapmak istiyorum dedim, kabul etmediler. 100 için direk.

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Bizim burda geçen yaz bakır alt yapıyı kaldırdılar, fiber bağladılar. Binaya kutu geldi, gelir gelmez başvurup aktif edebildik (Türk Telekom). Farklı firmalara port vermiyorlar mesela burada sadece TT bağlatabiliyorsun. Sizin orada da aynı şey mi geçerli yada değil mi bilemem.

VDSL'i bakır boru altyapısını iptal ettikleri için direk kesiyorlar. Aynı şeyi yaşadım. TT taşıyınca ertesi gününe montaj kurulum yapılıp sinyal aktifleştirmişlerdi ama sizin gibi sorun yaşamadım.
Bu pazarlamacılar işi bozuyor yıl 2025 hala kapı kapı gezip İnternet satmaya çalışıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,085
Üyeler
163,104
Son üye
riuwashere
Top Bottom