Neler Yeni

Türk Telekom Yavaşlığı

rech

80+ Bronze
Arkadaşlar son 1haftadır internette bir yavaşlık var en az 2 yıldır Türk Telekom kullanıyorum şu son hafta sürekli int yavaşlığı kesilmeler olmaya başladı benle mi alakalı yoksa genel mi?

En İyi Cevap
Telekomda ara ara yavaşlama olabiliyor. Hele şu karantina döneminde çok çalışıyorlar.
Örneğin ayın 19'unda açtığım kablolama arıza kaydında bana "o sizin hattınızla alakalı onunla da siz sorumlusunuz" diyebilirlerdi ama ücretsiz olarak ekip gönderdiler, 21'inde sabah iki kişi geldiler ve iç kablolamamdaki sorunu düzelttiler.

Bazen de modem kaynaklı oluyor. Çok ısınıp çöken modem sayısı fazla. O da arayüzden yeniden başlatma ile çözülebiliyor.
Türk telekom interneti kullanılmaz yanlış yapmışsınız.
Adam eski müşteri. Başlıkta demiş ki yıllardır kullanıyordum ama şu son günlerde yavaşlamaya falan başladı demiş.
1- Farkında mısın...

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Türk telekom bendede var bizdede sıkıntılar olabiliyor maalesef inşallah çözülür bu sıkıntılar
internet bir anda gidiyor demi bende bir anda gidiyordu sonra geliyordu

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Senle alakalı da olabilir, çünkü forumda 2 haftadır falan bu konu hakkında şikayet görmüyorum.

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Bende de ping fazlalaştı aniden ping fırlıyo sonra düşüyo.Bu aralar baya olmaya başladı önceden yoktu.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Normalki TTnin yavaş olması kuzeni TURBOX.

Nefer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Demiryürek
Arkadaşlar son 1haftadır internette bir yavaşlık var en az 2 yıldır Türk Telekom kullanıyorum şu son hafta sürekli int yavaşlığı kesilmeler olmaya başladı benle mi alakalı yoksa genel mi?
Kablonet 100 megabit internet kullanıyorum. 10/download alırken 1-2 ye düştü. ping değerlerim yüksek bu aralar genel olarak türkiyede bakım var bu aralar. eba-zoom için daha kaliteli bi servismi ne vericeklermiş o olay işte. pek taklıma bi kaç aya gelir :)

Top Bottom