Neler Yeni

Turk Telekom'dan Aldığım Hız Düştü

Hyperx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak-iki
İyi günler.

Altyapımın desteklediği hız 61 Mbps iken 50 Mbps pakete geçiş yaptım. Geçen birkaç gün internet kesintisi yaşıyordum. Babam bu konuda arayıp TT MH'ye şikayetini iletmiş.
Bu sabah da teknik ekip arayıp 'Altyapınız 24 Mbps'e kadar destekliyor, 50 alsanız bile maksimum 24 alırsınız' demiş. Babamın da bu konuda teknik bilgisi eksik olduğundan tamam diyip kapatmış.
Ben kaç haftadır 44-45 Mbps hız alırken adamların aslında altyapımızın bunu desteklemediğini söyleyip portu değiştirmiş olmasından şüpheleniyorum.

Türk telekomun kendi sitesi dahil diğer sağlayıcılardan baktığımda sonucun aynı olduğunu, 61 Mbps altyapımın desteklediğini; santral mesafesinin yine aynı şekilde 250 metre olduğunu görüyorum. Burada olan biten şey nedir ?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İyi günler.

Altyapımın desteklediği hız 61 Mbps iken 50 Mbps pakete geçiş yaptım. Geçen birkaç gün internet kesintisi yaşıyordum. Babam bu konuda arayıp TT MH'ye şikayetini iletmiş.
Bu sabah da teknik ekip arayıp 'Altyapınız 24 Mbps'e kadar destekliyor, 50 alsanız bile maksimum 24 alırsınız' demiş. Babamın da bu konuda teknik bilgisi eksik olduğundan tamam diyip kapatmış.
Ben kaç haftadır 44-45 Mbps hız alırken adamların aslında altyapımızın bunu desteklemediğini söyleyip portu değiştirmiş olmasından şüpheleniyorum.

Türk telekomun kendi sitesi dahil diğer sağlayıcılardan baktığımda sonucun aynı olduğunu, 61 Mbps altyapımın desteklediğini; santral mesafesinin yine aynı şekilde 250 metre olduğunu görüyorum. Burada olan biten şey nedir ?
Bu yazdıklarının aynısını müşteri hizmetlerini arayıp okusan daha iyi olur. Verecekleri cevaba göre de iyice üstelersin durumu.

Hyperx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak-iki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendilerini arayıp şöyle sordum: "Bizim altyapımız hatalı olduğu için VDSL2 yerine ADSL hattı mı bağlandı ?". Kendileri de şu anda hız sorgulamasında 24'e kadar verildiğini söyledi ancak ben itiraz ederek düne kadar 40 üstü aldığımı söylediğimde teknik ekibin yeniden bakacağını ve söylediğim şekilde şikayetin değiştirildiğini aktardı.

Hyperx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak-iki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer durum yaşayan var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri