Neler Yeni

Yardım Türk Telekomdan Kurtulmak İstiyorum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Arda doğan
bana uyguna 100mb bi paket önerebilir misiniz bide alt yapımı nerden sorgulayabilirim

Allah B*lalarını versin 12 ayın 10 ayından beri adam akıllı kullanamadık 2 aydırda akşama doğru internet gidiyor bf1 giriyom tam zirveye erişiyom internet gidiyor birazdan arıyacam güzel bir şekildede sövcem mahkemeye mi veriyorlar cumhur başkanına mı şikayet ediyorlar ne yiyorlarsa yesinler işten geliyorum sinir stress oluyorum birde bunlarla uğraşıyorum

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
mehmet ali oğuz
bana uyguna 100mb bi paket önerebilir misiniz bide alt yapımı nerden sorgulayabilirim

Allah B*lalarını versin 12 ayın 10 ayından beri adam akıllı kullanamadık 2 aydırda akşama doğru internet gidiyor bf1 giriyom tam zirveye erişiyom internet gidiyor birazdan arıyacam güzel bir şekildede sövcem mahkemeye mi veriyorlar cumhur başkanına mı şikayet ediyorlar ne yiyorlarsa yesinler işten geliyorum sinir stress oluyorum birde bunlarla uğraşıyorum
Alt yapınız kaldırmıyor olabilirmi hocam. Hız düşürmeyi deneyin bende işe yaramıştı 85 e çektirdim kopma sorunu kalmadı.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şurdan sorgulayın vdsl altyapıysa sorunlar diğer issde devam edet muhtemelen
64mb +boş port çıktı bide birtane daha bağlatmak istediğimizde port yok demişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alt yapınız kaldırmıyor olabilirmi hocam. Hız düşürmeyi deneyin bende işe yaramıştı 85 e çektirdim kopma sorunu kalmadı.
100 dediler verdiler sonra kopmalar oldu 75 destekliyor dediler çektik yone oldu bu sefer 50 çektiler yine oldu 35 çektiler şimdi yine oluyor herhalde hiç internet vermeden para peşinde bu soysuzlar

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64 diyorsa 100 paket kullanamazsınız arayın düşüttürün
35 e kadar indirdiler zaten bak 65mb 75mb paket alayım 65 e indirteyim hiç yoktan upload hızım biraz iyi olsun 8-10mb falan
64mb +boş port çıktı bide birtane daha bağlatmak istediğimizde port yok demişlerdi

100 dediler verdiler sonra kopmalar oldu 75 destekliyor dediler çektik yone oldu bu sefer 50 çektiler yine oldu 35 çektiler şimdi yine oluyor herhalde hiç internet vermeden para peşinde bu soysuzlar

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
mehmet ali oğuz

Ayrıca bugün bana alt yapı basvurusu için komik bir durumda kaldım kadın diyor ödenmemiş faturanız var fiber alt yapı talebinizi alamıyoruz. Fatura 2020 den beri otomatik ödeme de :) Türk telekom alt yapısına mecburum harici firmaları alsam gene eziyet olacak tek kurtuluşum fiber .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,924
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom