Neler Yeni

Türk Telekom'u eğer iptal edersem, 3 ay hiçbir internet alamayacağımı söylüyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
Bugün Türk Telekom bayisine gittim taahütümü sonlandırıp Türknet'e geçecektim. Orada ki kadın bana,"Eğer Türk Telekom sabit ev internetinizi iptal edersek Türknet gibi internet sağlayıcıları Türk Telekom altyapısı kullandığı için 3 ay boyunca hiçbir internet erişimi alamayacaksınız" dedi ve bir kaç tane kampanya önerdi. Bende telefon çalıyormuş gibi yapıp dışarı çıktım Türknet'i aradım onlarda söylediklerinin yanlış olduğunu ifade etti.

Türk Telekom sırf iptal ettirmeyeyim diye yalan mı söylüyor yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yalan söylemiş. 3 ay olayı bir operatörden başka operatöre geçiş için geçerli, o da mobil tarafta olmalı.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yalancı dolandırıcı sahtekarlar. Git kardeşim istediğin yere geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız, şimdi içeri girip belgeleri halledeceğim.

Keptın

80+ Silver
İptal ettirme sakın! Türknete taşıt sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telekomla muhatap olmaya gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Bugün Türk Telekom bayisine gittim taahütümü sonlandırıp Türknet'e geçecektim. Orada ki kadın bana,"Eğer Türk Telekom sabit ev internetinizi iptal edersek Türknet gibi internet sağlayıcıları Türk Telekom altyapısı kullandığı için 3 ay boyunca hiçbir internet erişimi alamayacaksınız" dedi ve bir kaç tane kampanya önerdi. Bende telefon çalıyormuş gibi yapıp dışarı çıktım Türknet'i aradım onlarda söylediklerinin yanlış olduğunu ifade etti.

Türk Telekom sırf iptal ettirmeyeyim diye yalan mı söylüyor yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ?
Yalan söylemiş

Türknete geçeceksen ilk önce Türkneti ara durumu anlat Türknet geçiş işlemlerini senin yerine hallediyor sen hiç bir şeyle uğraşmıyorsun 480 TL'ye kadar da cayma bedelini ödüyor

Bir arkadasimin tavsiyesiyle geciyorum deyip bu kodu "MHO17FV98JRG" Türknete verirsen hem sen 1 ay hemde ben 1 ay bedava internet kullanırız

Merak ettiğin şeyler varsa bana sorabilirsin yardımcı olurum

Flamesa

80+ Silver
Yalan söylemiş

Türknete geçeceksen ilk önce Türkneti ara durumu anlat Türknet geçiş işlemlerini senin yerine hallediyor sen hiç bir şeyle uğraşmıyorsun 480 TL'ye kadar da cayma bedelini ödüyor

Bir arkadasimin tavsiyesiyle geciyorum deyip bu kodu "" Türknete verirsen hem sen 1 ay hemde ben 1 ay bedava internet kullanırız

Merak ettiğin şeyler varsa bana sorabilirsin yardımcı olurum
Kodu paylaşmak yasak

@Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:

Keptın

80+ Silver
nasıl taşıtayım hocam anlamadım

taahütüm bitti şimdi Türknet'e başvuracağım işte neyi yanlış yapıyorum hocam
Türk telekomla işin yok. Taahhütün bittiyse Türknetle iletişime geçiyorsun onlar hizmetini taşıyorlar kendilerine.
Amaç iptal değil taşımak

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
nasıl taşıtayım hocam anlamadım

taahütüm bitti şimdi Türknet'e başvuracağım işte neyi yanlış yapıyorum hocam
Hocam bence Turknet'e geçmeyin ben kötü deneyimler yaşadım ve en kötü tarafı karşınız da bir muhatap yok personelle mesajlaşıyorsunuz sadece çok acil bir durum olsa bile mesaj atıp geri dönmelerini beklemek zorundasınız. Millenicom'a geçmenizi tavsiye ederim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
Hocam bence Turknet'e geçmeyin ben kötü deneyimler yaşadım ve en kötü tarafı karşınız da bir muhatap yok personelle mesajlaşıyorsunuz sadece çok acil bir durum olsa bile mesaj atıp geri dönmelerini beklemek zorundasınız. Millenicom'a geçmenizi tavsiye ederim ben.
Tavsiyen için teşekkür ederim fakat şuan da zaten Türknet'e başvuru yaptım.

Yavuz241

80+ Bronze
Söyledikleri yanlış hocam sadece size daha fazla kazık atmak için yalan söylemişler. Öyle bir durum yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever

Kralım bu bir çeşit operatörcü yalanıdır. Kesinlikle inanmayın. İstediğiniz operatöre istediğiniz gibi geçebilirsiniz. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.

Top Bottom