Neler Yeni

Türk Telekom'u eğer iptal edersem, 3 ay hiçbir internet alamayacağımı söylüyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
Bugün Türk Telekom bayisine gittim taahütümü sonlandırıp Türknet'e geçecektim. Orada ki kadın bana,"Eğer Türk Telekom sabit ev internetinizi iptal edersek Türknet gibi internet sağlayıcıları Türk Telekom altyapısı kullandığı için 3 ay boyunca hiçbir internet erişimi alamayacaksınız" dedi ve bir kaç tane kampanya önerdi. Bende telefon çalıyormuş gibi yapıp dışarı çıktım Türknet'i aradım onlarda söylediklerinin yanlış olduğunu ifade etti.

Türk Telekom sırf iptal ettirmeyeyim diye yalan mı söylüyor yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,275
İsim
.
Bugün Türk Telekom bayisine gittim taahütümü sonlandırıp Türknet'e geçecektim. Orada ki kadın bana,"Eğer Türk Telekom sabit ev internetinizi iptal edersek Türknet gibi internet sağlayıcıları Türk Telekom altyapısı kullandığı için 3 ay boyunca hiçbir internet erişimi alamayacaksınız" dedi ve bir kaç tane kampanya önerdi. Bende telefon çalıyormuş gibi yapıp dışarı çıktım Türknet'i aradım onlarda söylediklerinin yanlış olduğunu ifade etti.

Türk Telekom sırf iptal ettirmeyeyim diye yalan mı söylüyor yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ?
Yalan söylüyor

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Yalan söylemiş

Türknete geçeceksen ilk önce Türkneti ara durumu anlat Türknet geçiş işlemlerini senin yerine hallediyor sen hiç bir şeyle uğraşmıyorsun 480 TL'ye kadar da cayma bedelini ödüyor

Bir arkadasimin tavsiyesiyle geciyorum deyip bu kodu "MHO17FV98JRG" Türknete verirsen hem sen 1 ay hemde ben 1 ay bedava internet kullanırız

Merak ettiğin şeyler varsa bana sorabilirsin yardımcı olurum
120tl ödüyormuş hocam, keşke 480 ödese :) beni de gaza getirdiniz sorguladım, altyapı varmış. Bakayım TTNET 1500TL cayma bedeli çıkartmazsa ben de geçeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,548
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom