Neler Yeni

Türk Telekom'un son zamanlarda internet hızında düşüş

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Barlık
Arkadaşlar normlade speed test yaptığımda download 30 mb/s çıkıyodu ama son 1 haftadır 10 mb/s ın üzerine çıkmıyor sorun sadece bendemi acaba?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Yüklenmeden dolayı olabilir her kes internete geziniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak keskin
Arkadaşlar normlade speed test yaptığımda download 30 mb/s çıkıyodu ama son 1 haftadır 10 mb/s ın üzerine çıkmıyor sorun sadece bendemi acaba?
öncelikle merhaba dostum bu sorun bende'de var benim internetimin tahatü bitmişti ve bende geçtiğimiz şubat ayında tarifemi yenilettim ve internetim 25mb/s oldu ama geçtiğimiz günlerde bu korona virüsü yüzünden sanırım yani benim tahminlerim bu yönde internet hızım
gündüzleri 8-9mb/s hızında akşam 7den sonra ise 2mb/s lere kadar düşüyor bazen gündüzleri'de 2-3mb/s görüyorum cs go'da loss internet
kaybım %17 lerden inmiyor ve ödediğim internet fiyatı da 95tl bu resmen dolandırıcılık bence ama türkiyenin internet altyapısı malum absürt
yerlere 50-100mb/s internet verebilirken çoğu yerlere 8mb/s internet veriyor senin internet sıkıntın büyük ihtimalle korona virüsü yüzünden
çünkü insanlar evlerinde hapis olmuş bir şekilde ve ne yapacaklar internete girecekler buna yapabilecek bir şey yok ama sen ginede internet aldıgın oparatörleden bir görevliyle konuş ben konuştum bana yardımcı olamadılar virüs nedeniyle ama sen dene umarım sıkıntına cevap bulanilmişimdir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Barlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar :)

Death Mark

80+ Bronze
Genel bir sorundur.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Ayni sıkıntıyı bende yaşıyorum hacım, büyük ihtimalle herkes evinde olduğu icin yoğunluktan düşüyordu

Top Bottom