Virüs bulaştıysa ne kadar zararlıdır format atayım mı. Dosyayı sildim tarama yapamıyorum :/Virus total üzerinden ilgili dosya'yı, tarama yaptırın derim. Türkçe yama kurulumuna ek ilave, restart yeniden başlatma silent sessiz parametre eklenmiş olma ihtimali yüksek. Bu ilgili dosyanın, yeniden başlatma ile etkin olacağı anlamını taşıyorsa eğer, virüs olma durumu zayıf ihtimal. Ancak bu genel değerlendirme de, yeniden başlatmayı size sormaması durumu!?, biraz kafa karıştırıcı. Varsa antivirüs programınız dosyayı tarama yapın, yoksa yüklü antivirüs, üstteki linkten virüs total ile online tarama yaptırabilirsiniz. Saygılarımla.
Virüs total online antivirüs tarama sitesi: https://www.virustotal.com
Virüs bulaştıysa ne kadar zararlıdır format atayım mı. Dosyayı sildim tarama yapamıyorum :/
Teşekkür ederimSaygılarımla.
- Sistem geri yüklemeye giriş yapın, sistemi yamayı kurmadığınız geri bir tarihe, yükleme yaparak kalıntısız sistem elde edilir.
- Diğer seçenekse, shift tuşuna basılı tutarak, bilgisayarı yeniden başlatın, ekrana gelen menüden, gelişmiş seçenekler'den, windows'u sıfırlama ayarlarından format atmadan düzeltebilirsinizde. Buda bir seçenek. Önemli olan dosyalarınız varsa eğer, ayrı bir disk alanına evvelin'den yedek almak iyi olacaktır.