negansmith
80+
- Reaksiyon skoru
- 262
Merhaba dostlar steamdaki oyunlara Türkçe yama yapmak istiyorum ama başarımları engeller diyorlar bunun önüne nasıl geçebilirim ?
Hangi oyuna yapacaksın yamayı? Fallout, Skyrim vb. oyunlara mod şeklinde TR yama uygularsan başarımlar kapanır. Bunların dışındaki oyunların çoğunda TR yama başarımlar konusunda bir sorun yaratmıyor.Merhaba dostlar steamdaki oyunlara Türkçe yama yapmak istiyorum ama başarımları engeller diyorlar bunun önüne nasıl geçebilirim ?
GTA V, RDR 2, AC serisi, Mafia serisi Resident Evil village ve diğer RE oyunları belki Outlast aklıma bunlar geliyor şimdilikHangi oyuna yapacaksın yamayı? Fallout, Skyrim vb. oyunlara mod şeklinde TR yama uygularsan başarımlar kapanır. Bunların dışındaki oyunların çoğunda TR yama başarımlar konusunda bir sorun yaratmıyor.
Gta 5 ban yediriyor diye biliyorumGTA V, RDR 2, Tüm AC oyunları belki Outlast aklıma bunlar geliyor şimdilik
Hikayesi için Türkçe yapmak nasıl ban yediriyor online yediriyor olabilir onu bilmiyorumGta 5 ban yediriyor diye biliyorum
Söylediğin oyunlarda bir problem olmuyor. GTA5 ve RDR2'in online moduna yama kuruluyken girme sadece.GTA V, RDR 2, AC serisi, Mafia serisi Resident Evil village ve diğer RE oyunları belki Outlast aklıma bunlar geliyor şimdilik