Neler Yeni

Çözüldü✓ TÜRKÇE YAMA VİRÜS SORUNU

erturk.gg

80+ Bronze
Türkçe yama indireyim derken virüs girdi windows defender devre dışı kaldı kullanıcı hesabı denetimi devre dışı kaldı, lütfen acil tavsiye. ESET ile TAM Tarama yaptım bulamadı. Güncellemeler de devredışı kaldı.

Çözüm: ESET, Avast, Malwarebytes, Bitdefender ve Panda ile tarattım fakat çözüm bulamadım. Tek çözüm yolu tam format atmanızdır.

Son düzenleme:

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Türkçe yama indireyim derken virüs girdi windows defender devre dışı kaldı kullanıcı hesabı denetimi devre dışı kaldı, lütfen acil tavsiye. ESET ile TAM Tarama yaptım bulamadı. Güncellemeler de devredışı kaldı
bende de öyle olmuştu yakuza 0 ın türkçe yamasını kurmaya çalışırken olmuştu silememiştim tavsiyem hemen format attırman olucaktır

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Türkçe yama indireyim derken virüs girdi windows defender devre dışı kaldı kullanıcı hesabı denetimi devre dışı kaldı, lütfen acil tavsiye. ESET ile TAM Tarama yaptım bulamadı. Güncellemeler de devredışı kaldı
Kaspersky indir ve tara.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Belki onun dosyalarını ele geçirmiştir bilemem ben format atardım, nereden indirin yamayı ?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
malwarebytes

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
bide heryerden yama indirmeyin

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
öncelikle pc ye Malwarebytes indirin
Ve Kurun sonra pc yi kapayin açilirken f8 e basıp çek yapin pc guvenli modda acilacak sonra Malwarebytes ile tam tarama yaptirin
Ve o indirdiginiz uygulamayi silin

erturk.gg

80+ Bronze
öncelikle PC ye Malwarebytes indirin
Ve Kurun sonra PC yi kapayin açilirken f8 e basıp çek yapin PC guvenli modda acilacak sonra Malwarebytes ile tam tarama yaptirin
Ve o indirdiginiz uygulamayi silin
Tamamdir çok saolun öyle yapıyorum simdi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

erturk.gg

80+ Bronze
Top Bottom