Neler Yeni

Turkceli kandirabilir miyim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Hat babamın üstüne ve hattımda bazı kullanmadığım paketler belimi büküyor gereksiz yere para ödüyorum. Müşteri hizmetleri hattın sahibi işlem yapabilir diyor babamla konusmadigimdan ben bunu iptal edemiyorum. Babamın doğum tarihi tc kimlik numarası herseyini biliyorum arayıp ben hattın sahibiyim desem kandirabilir miyim
Bunu 3, 4 kez yapmıştım birkaç sene önce sesimi kalınlaştırıp babamın taklidini yapıp sonra biraz daha bozarak dedemin taklidini yaptım önerdikleri avantajlı kampanyaya geçmek için, bu arada anlasalar bile ki anlıyorlar umursamıyorlar, ben dedemin taklidini yaparken kadının ses tonundan anladım anladığını ama bozuntuya vermedi geçirdi hepimizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Suleyman
Hat babamın üstüne ve hattımda bazı kullanmadığım paketler belimi büküyor gereksiz yere para ödüyorum. Müşteri hizmetleri hattın sahibi işlem yapabilir diyor babamla konusmadigimdan ben bunu iptal edemiyorum. Babamın doğum tarihi tc kimlik numarası herseyini biliyorum arayıp ben hattın sahibiyim desem kandirabilir miyim
kandırırsın
Mesele şu soruları doğru cevapladiktan sonra çaksa da ne yapabilir ki
çakılcak bir durum yok hocam ses benzetmenede gerek yok sadece istedikleri bilgileri ver yeter işlemini yaparlar zaten

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Suleyman
sesten anlamazlarmı?
anlasa bile ne yapacak ki en kötü babamın yerine ben konuşuyorum der hiç öyle ses benzetmeye falan gerek yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar ugraşmazlar bence zaten sesimiz benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hattı üstüme almak istiyorum birde onu yapabilir miyim peki
hocam onun hakkında bilgim yok nasıl yapıldığı hakkında belki direkt hattı kapatıp kendin bir hat alsan olur ama belki daha basit bir şekli vardır boşuna kampanya falan varsa hattı kapatınca gitmesin

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Hat babamın üzerine ve 20 yaşındayım. Yıllardır hat işlemlerimi kendim arayarak hallediyorum, elbette sordukları soruları doğru cevaplayarak.

YazılımKafa

80+ Gold
Belli başlı şeyleri yaparsın. Bende babam adına yapıyorum . Kendisi konuşmaya üşeniyor her şeyi ben yapıyorum

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Ne soruyorlar bende sadece tc doğum tarihi dede babaanne isimleri var
Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kez faturanın ödendiği banka ismini sordular. En çok bu soruda afallamıştım. Bunun yanında hat sahibinin TC no, babaannenizin isim ve kızlık soyadını da bilmeniz gerekebilir.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
bedirhan
Yani soracaklari sorular olursa doğru cevaplarım ama onun telefonuna kod falan gönderirseler ne yapacam
bilgileri verdikten sonra sesin 5 yasında bile olsa sorun olmaz
veya bana sorun çıkarmayan bir temsilci gelmiştir bilmiyorum

Top Bottom