Neler Yeni

Turkcell Belirli Bir Miktara Kadar Cayma Bedeli Karşılıyor mu?

mertyagiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Can Demiray
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları, İşlemciler
agalar merhaba bizim kapıya dün 2 genç geldi turkcelle geçin 600 TL'ye kadar karşılarız cayma bedelini falan dedi tamam dedik kabul ettik geçtik bugün bağlandı falan siz iptal ettirin bana gelen mesajın fotoğrafını atın sisteme kaydedeyim dedi bu doğrudur dimi tedirginim de ?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
600tl biraz abartı gibi geldi ben türknet de 200tl'ye kadar karşılandığını ve tüm iptal işlerini kendilerinin yaptığını biliyordum. Yani siz iptal ettirin biz size öderiz gibi bi durum yoktu orada.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
600tl biraz abartı gibi geldi ben türknet de 200tl'ye kadar karşılandığını ve tüm iptal işlerini kendilerinin yaptığını biliyordum. Yani siz iptal ettirin biz size öderiz gibi bi durum yoktu orada.
120TL

mertyagiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Can Demiray
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fatura göndermeyiz falan dediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Abdulkadir Aydın
agalar merhaba bizim kapıya dün 2 genç geldi turkcelle geçin 600 TL'ye kadar karşılarız cayma bedelini falan dedi tamam dedik kabul ettik geçtik bugün bağlandı falan siz iptal ettirin bana gelen mesajın fotoğrafını atın sisteme kaydedeyim dedi bu doğrudur dimi tedirginim de ?
Hacım bi araştırsaydın kabul etmeden çünkü o veled arkadaşlar iyi katakulleye getirebiliyorlar insanı.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
2 yıl taahhüt vererek bir fiber internet hizmeti aldıysanız 600 liraya kadar cayma bedelinizi karşılarlar.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Doğru olmayabilir.
Öyle her gelene de güvenmemek gerek.
Çözüm olarak Turkcell hattına sorman bu durum hakkında onlar geri dönüş yaparlatr

mertyagiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Can Demiray
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
doğrudur 50mbps fiber 24 ay doğrudur dimi
Bilgi Superonline resmi sitesinden:
  • Kampanya kapsamında mevcut internet hizmetinize ait kampanya iptal bedelinizi karşılıyoruz. Mevcut internetinizin Turkcell Superonline’a taşınmasını takiben en geç 90 (doksan) gün içerisinde önceki internet servis sağlayıcınız tarafından yansıtılan kampanya iptal bedelinin 12 ay taahhütlü kampanyada tüm vergiler dahil 300 TL'ye kadar, 24 ay taahhütlü kampanyada tüm vergiler dahil 600 TL'ye kadar olan kısmı için iptal bedeline ilişkin fatura Turkcell Superonline iletilmelidir. Takip eden ay çıkacak ilk fatura veya ilk fatura tutarının iptal bedelini karşılamaması durumunda takip eden aylara ilişkin faturalar üzerinden tarafınıza “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında toplam miktar üzerinden indirim şeklinde yansıtılacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom