Neler Yeni

Turkcell Superonline Upload Hızını Artırdı!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,737
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Geçtiğimiz günlerden beri Superonline fiber kullanıcıları hızlarının artığından bahsetmekte. Şöyle ufak bir araştırma yaptığımda gerçekten çok fazla kullanıcının bu hız artışından yararlandığını fark ettim.
Screenshot 2020-04-09 at 02.37.34.png

Örnek olarak Ekşi Sözlük üzerindeki bir kullanıcı hızının kendi müdahalesi olmadan artığından bahsetmekte.
Screenshot 2020-04-09 at 02.39.51.png

Hatta bizzat kendi forum sitemiz üzerinde kısa bir süre önce açılan bir konuda da bazı takipçilerimiz yükleme hızının 20 MBPS seviyesine çıktığını söylemişti. Peki şu an Superonline fiber kullananlar bir speedtest yapıp sonucunu buraya atabilir mi? Sonucu hep birlikte görelim. Umarım bu durum kalıcı olur ve diğer ISS'ler de bunu görerek artık 3-4 MBPS gibi çok düşük yükleme hızlarından vazgeçer!

DiaMorf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yunus Emre Yavuz
Benim internet hızımda ne yazık ki oldukça hissedilen düşüş oldu yoğunluktan mıdır bilmem

enes.wtp

80+
Fatura da 3 haneli görmesinler? Bunlar çölde bedava su vermezler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,737
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
ne kadar ödüyorsun süper online na ve bu nekadar devam edecek

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,737
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Sabit Sürmeli
Steam
Jweely
Twitter
JweelyTheKid
Turk Telekom kullanıcıları ağlıyor (ben dahil)

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
B
Geçtiğimiz günlerden beri Superonline fiber kullanıcıları hızlarının artığından bahsetmekte. Şöyle ufak bir araştırma yaptığımda gerçekten çok fazla kullanıcının bu hız artışından yararlandığını fark ettim.
Alıntıyı görüntüle
Örnek olarak Ekşi Sözlük üzerindeki bir kullanıcı hızının kendi müdahalesi olmadan artığından bahsetmekte.
Alıntıyı görüntüle
Hatta bizzat kendi forum sitemiz üzerinde kısa bir süre önce açılan bir konuda da bazı takipçilerimiz yükleme hızının 20 MBPS seviyesine çıktığını söylemişti. Peki şu an Superonline fiber kullananlar bir speedtest yapıp sonucunu buraya atabilir mi? Sonucu hep birlikte görelim. Umarım bu durum kalıcı olur ve diğer ISS'ler de bunu görerek artık 3-4 MBPS gibi çok düşük yükleme hızlarından vazgeçer!
Bende Ping 15 Download 14 Upload 1.63 :D qw

Mehmet Anıl

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
abi peki sence ülke olarak bir upload güncellemesi gelirmi her internete 20mb download 3mb upload aliyorum vodafone da geçenlerde technopatta bununla ilgili bir video cekmisti turk telekom upload icin calistiklarini soyledi ama bunu ayri bir paket olarak örneğin gamer paket gibi kampanyalarla satisa sunucakmis

Top Bottom