Neler Yeni

Turkcell Superonline'a geçilir mi?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar şu an Türksat kullanıyorum ve son 1 senedir hiç memnun değilim. Sıklıkla ani kısa kesintiler ve download ile upload un sıklıkla saçmalaması internet sağlayıcımı değiştirmeye itti beni. Taahhütüm bitti ve şu anda 180 tl ödüyorum. Dosya yüklemek benim için önemli olduğundan 20mbps upload'u ile süperonline turknet'in 8mbps'nin önüne geçiyor. Tek sorunum superonline'dan ayrılmak türknetten çok daha zor o yüzden kararımdan emin olmalıyım.

ttaha.74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
taha
Türknetin fiberi var eğerki sizin altyapı karşılıyorsa onun bi ne kadar uplaod verdiğine bir bakın benim normal türk netliyim alıdığım upload değerleri 8-10 civarında fiberinki muhtemelen 15-20 civarlarındadır ayrılmak için uğraşmak istemiyorsan fiberin hızlarını az gelirse süperonline kullanan bir arkadaşım var 1-2 hafta civarında ayrıldı süperonlinedan benim için hız diyorsan süperonline geç kolaylık diyorsan türk net fiber bence

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar şu an Türksat kullanıyorum ve son 1 senedir hiç memnun değilim. Sıklıkla ani kısa kesintiler ve download ile upload un sıklıkla saçmalaması internet sağlayıcımı değiştirmeye itti beni. Taahhütüm bitti ve şu anda 180 TL ödüyorum. Dosya yüklemek benim için önemli olduğundan 20mbps upload'u ile süperonline turknet'in 8mbps'nin önüne geçiyor. Tek sorunum superonline'dan ayrılmak türknetten çok daha zor o yüzden kararımdan emin olmalıyım.
Kesinlikle geçme ben 42 MBPS interneti 169 TL ye anlaştım 200-225 TL ödüyorum hafta içi yine müşteri hizmetleri ile konuşcam

En iyisi Turknet

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar şu an Türksat kullanıyorum ve son 1 senedir hiç memnun değilim. Sıklıkla ani kısa kesintiler ve download ile upload un sıklıkla saçmalaması internet sağlayıcımı değiştirmeye itti beni. Taahhütüm bitti ve şu anda 180 TL ödüyorum. Dosya yüklemek benim için önemli olduğundan 20mbps upload'u ile süperonline turknet'in 8mbps'nin önüne geçiyor. Tek sorunum superonline'dan ayrılmak türknetten çok daha zor o yüzden kararımdan emin olmalıyım.
Superonline 500 Mbps pakete geçebilirsin fakat Upload da şöyle bir koşul var size yetecekse geçin.
Ekran Görüntüsü (158).png

Ben 1 senedir 100 Mbps kullanıyorum bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım.

rech

80+ Bronze
Turkcell Superonline vadettiği hızı sunuyor fakat pahalı onun dışında bir problemi yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Binada FTTH varsa 500/20 paketine geç bence. Zaten FTTB varsa bu paketi veremezler ve FTTB altyapıları kötü oluyor Superonlinenin.

Paket 12 ay taahhüt istiyor çok uzun bir süre değil ve memnun kalacağını düşünüyorum.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle geçme ben 42 MBPS interneti 169 TL ye anlaştım 200-225 TL ödüyorum hafta içi yine müşteri hizmetleri ile konuşcam

En iyisi Turknet
500mbps ye 200 diyorlar seninkinde bir yanlışlık olmasın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline 500 Mbps pakete geçebilirsin fakat Upload da şöyle bir koşul var size yetecekse geçin.Alıntıyı görüntüle
Zaten indirmede 100 benim için de fazlasıyla yeterli ama upload sıkıntı 8 bir tık az benim için.

Binada FTTH varsa 500/20 paketine geç bence. Zaten FTTB varsa bu paketi veremezler ve FTTB altyapıları kötü oluyor Superonlinenin.

Paket 12 ay taahhüt istiyor çok uzun bir süre değil ve memnun kalacağını düşünüyorum.
Ben direkt fiber var mı diye sorguladım destekliyor yazıyordu. FTTH nedir, olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Turkcell Superonline vadettiği hızı sunuyor fakat pahalı onun dışında bir problemi yok.
Aralarında 60 tl fark var, arada 400 download ve önemlisi 12 upload var.

Superonline 500 Mbps pakete geçebilirsin fakat Upload da şöyle bir koşul var size yetecekse geçin.Alıntıyı görüntüle
Yani 500mbps internete geçince her ay 5tb indirme ve 500gb yükleme mi yapmam gerekiyor? Yapmadığım zaman ne oluyor?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Zaten indirmede 100 benim için de fazlasıyla yeterli ama upload sıkıntı 8 bir tık az benim için.

Ben direkt fiber var mı diye sorguladım destekliyor yazıyordu. FTTH nedir, olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
FTTH da fiber evine kadar girer, FTTB de binaya fiber kablo gelir bakır kablo ile dairelere dağılır. Müşteri hizmetleri bileği verebilir mi bilmiyorum onlara sorabilirsin.

Bir de 500Mbps gibi yüksek hızları FTTB altyapıya vermiyorlar sadece FTTH altyapılara satıyorlar o paketkeri.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknetin fiberi var eğerki sizin altyapı karşılıyorsa onun bi ne kadar uplaod verdiğine bir bakın benim normal türk netliyim alıdığım upload değerleri 8-10 civarında fiberinki muhtemelen 15-20 civarlarındadır ayrılmak için uğraşmak istemiyorsan fiberin hızlarını az gelirse süperonline kullanan bir arkadaşım var 1-2 hafta civarında ayrıldı süperonlinedan benim için hız diyorsan süperonline geç kolaylık diyorsan türk net fiber bence
İşte sorguladım 100 mbps destekliyor, ve 8 mbps upload sunuyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin

Aralarında 60 TL fark var, arada 400 download ve önemlisi 12 upload var.
Değer mi diye sorarsan değer bence 60 TL Fark. Fiber varsa 1000 Mbps dahil tüm Superonline Fiber paketlerini satın alabilirsin. Benim tavsiyem yukarıda da yazdığım gibi 500 Mbps pakettir hocam. https://www.turkcell.com.tr/kampany...ampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Kerem Eldes
Değer mi diye sorarsan değer bence 60 TL Fark. Fiber varsa 1000 Mbps dahil tüm Superonline Fiber paketlerini satın alabilirsin. Benim tavsiyem yukarıda da yazdığım gibi 500 Mbps pakettir hocam. https://www.turkcell.com.tr/kampany...ampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category
1.000 gerekli değil çünkü ekstra 50 lira aynı upload'u sunuyor. Ben tam attığınız şeyi anlamadım ama, 5tb dan fazla indirme ve 500gb dan fazla yükleme yapmamalı mıyım?

Ayrıca Turkcell Platinium'um var, ekstra bir ayrıcalığım oluyor mu?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Bu imkansız bir şey bireysel kullanıcı için

Beni hizmetlerine ''Turkcell Beni Arasın'' şeklinde numaranızı bırakın altyapınızın ne olduğunuda öğrenirsiniz adresten sorguluyorlar direk
Bende 500'lük pakete geçicem bu ay denemekten zarar gelmez

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin
1.000 gerekli değil çünkü ekstra 50 lira aynı upload'u sunuyor. Ben tam attığınız şeyi anlamadım ama, 5tb dan fazla indirme ve 500gb dan fazla yükleme yapmamalı mıyım?

Ayrıca Turkcell Platinium'um var, ekstra bir ayrıcalığım oluyor mu?
Platinium hakkında bir fikrim yok ama bu değerleri aşarsanız Superonline problem çıkarabilir de bu zamana kadar kimse aşmadı herhalde sizinde aşacağınızı düşünmüyorum yani bir problem yok.

Top Bottom