Turkcell taahhüt bitmeden hattı farklı operatöre taşıma

eeries24

80+
Reaksiyon skoru
16
merhaba taahhüdümün bitmesine yaklaşık 5-6 ay var Turkcell den Vodafone a geçmek istiyorum cayma bedeli ne kadar olur ve nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı? cayma bedeli 1000tl altindaysa geçeceğim çünkü ben Turkcell de 10gb a 400 lira veriyorum Vodafoneda 60 gb 392 lira ve Turkcell genelde gittiğim yerlerde çok çekmiyor cayma bedeli fazla çıkar mı?

5x400 = 2000 tl çıkar en az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkcel uygulamsındanda sorgulaya bılırsın

merhaba taahhüdümün bitmesine yaklaşık 5-6 ay var Turkcell den Vodafone a geçmek istiyorum cayma bedeli ne kadar olur ve nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı? cayma bedeli 1000tl altindaysa geçeceğim çünkü ben Turkcell de 10gb a 400 lira veriyorum Vodafoneda 60 gb 392 lira ve Turkcell genelde gittiğim yerlerde çok çekmiyor cayma bedeli fazla çıkar mı?
Arayıp sorcan ben ttden Vodafonea geçmiştim ttyi aramıştım taahhüt bitmesine 1 hafta mı ne kalmıştı 3 kere üst üste sormama rağmen 17 TL ve diğer kullaniminiz çıkar demişlerdi fakat bana 700 TL fatura geldi sonra da aradığımda talep vs. oluşturdular tabi bir şey çıkmadı mecbur yatırdım bir daha da asla Türk Telekom kullanmam Vodafone öneririm kampanyaları vs. oluyor.
Kısaca müşteri hizmetlerini arayıp sor 1-2 K civarı bişey çıkar

peki bu cayma bedelini nasıl ödüyoruz sonraki faturama mı yansıyor direk ödemek zorunda mıyım?

peki bu cayma bedelini nasıl ödüyoruz sonraki faturama mı yansıyor direk ödemek zorunda mıyım?
Faturaya yansıyor diye biliyorum ben 2 3 ay ödemediğim olmuştu
Vodafone geçme türk telekomda da kampanya var

Türk telekom çekmiyor arkadaşımda var da vodafone iyi çekiyor benim olduğum yerlerde o yüzden vodafone gecicem şimdi baktim taahüt cayma bedeli Turkcell uygulamasinda 1600 lira gözüküyor da anında ödemem gerekiyor mu sonraki ay ödesem olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,279
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri