brkdrmn7
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 742
Yanımda uygulamasında gözlüyorvodafone 3 ay tahahüdüm var. İptal etsem Vodafone a ne kadar ceza öderim. Turkcelle geçmek istiyorum.
Yanımda uygulamasında gözlüyorvodafone 3 ay tahahüdüm var. İptal etsem Vodafone a ne kadar ceza öderim. Turkcelle geçmek istiyorum.
322,97 tl gözüküyor. Çıkarsam sadece bunu mu ödemem gerekiyor. Ayrıyeten başka bir şey ödemeyeceksem hemen çıkayım gitsinYanımda uygulamasında gözlüyor
Sadece yazanı ödersin322,97 TL gözüküyor. Çıkarsam sadece bunu mu ödemem gerekiyor. Ayrıyeten başka bir şey ödemeyeceksem hemen çıkayım gitsin
Tamamiyle şans vallahi bana da bu tarifeyi 80 den verdiler şimdi 110 vodofone pay sayesinde 55tlBazı arkadaşlar vodafoneda inanılmaz tarifelere geçiyor. 15 senedir vodafonedayım bir kere öyle teklif vermediler. Nasıl geçiyorlar anlamıyorum. İş hattım turkcell, internet çok hızlı bitiyor o yüzden geçmek istemiyorum
Ne yaptın ne söyledin de geçirdiler hocam 150 TL'ye 10gb internetli paket kullanıyorumTamamiyle şans vallahi bana da bu tarifeyi 80 den verdiler şimdi 110 vodofone pay sayesinde 55tl
25/3000/250
Alıntıyı görüntüle
Tarifeniz bitiyor yakında zam geliyor size şu tarifeyi ilk 3 ay 80 den sonra 100 den verelim demişlerdi bende 100 ü fazla buldum 3 ay sonra bozarım diye satın aldım sonra 2 kez zam yiyince 100 az geldi. 110 yaptılar 150 ye kadar okeyim. Vodofone leş gibi olması çok sıkıntı ama.Ne yaptın ne söyledin de geçirdiler hocam 150 TL'ye 10gb internetli paket kullanıyorum
Konuyu paylaştığınız için teşekkür ediyorum tek turkcell çekiyor pahalı diye de geçmek istemiyordum sayeniz de geçmiş oldum sağolun.Vodafonedan ayrılmayı düşünüyordum türk telekoma geçecektim yıldızlı günler indirimleri sebebiyle ancak turkcellde ki fırsatlar daha iyi gibi duruyor hat taşımayı düşünen arkadaşlara duyrulur.
Alıntıyı görüntüle
Link: https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi
vodafon kadar dandik marka görmedim elektrik gidiyor şebeke gidiyor bazı yerlerde turkcel tt çekerken vodafone çekmiyor. vodafona geçtiğim güne lanet olsunBazı arkadaşlar vodafoneda inanılmaz tarifelere geçiyor. 15 senedir vodafonedayım bir kere öyle teklif vermediler. Nasıl geçiyorlar anlamıyorum. İş hattım turkcell, internet çok hızlı bitiyor o yüzden geçmek istemiyorum