bebecanciyim
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 32
- İsim
- Mesut Karakoç
Merhaba dostlar, uzun bir süreden sonra foruma işim düştü geldim. Şimdi konuya gelecek olursak bundan 3 ay önce Vodafone kullanıyordum. Taahüdümün son ayıydı, Turkcell'de uygun fiyatlı kampanya olunca olacaklardan habersiz geçiş yapmaya karar verdim. Turkcell mağazasına gidip orada çalışan hanımefendi başvruyu yaptı. SIM kartımı verdi ve 2 gün sonra sabah saat 8 gibi Turkcell hattım açıldı ki Vodafone hattım o vakitte kapanmamıştı. Turkcell hattım açıldıktan 6-7 saat sonra Vodafone hattı tamamen kapandı. Benim yaşadığım sorun ise geçen haftalarda gözüme çarptı. Yemek siparişi vermek için Yemeksepeti'ni yüklemiştim telefon numaramı girince SMS gelmedi. Sonrasında Telegram'ı sahibinden.com Twitter gibi uygulamalardan da SMS kodu alamadığımı fark ettim. SIM kartını başka cihazlara takınca da aynı sorun devam etti farklı numara girince SMS geliyordu. Bu durum üzerine Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. İlk başta bana kod falan verdiler yönlendirme gibi şeyleri kapatmak için ama hiçbiri işe yaramadı. Sonrasında smsc numarasını kontrol etmemi istediler "+905329010000" yazması gerekiyor dediler bende de zaten bu numara yazıyordu bir daha güncelledim. Fakat yine de SMS alamadım sonrasında bana talep açtılar ve dedikleri şey şuydu "Turkcell hattınız ile ilgili herhangi bir sorun yok sorun yaşadığınız uygulamalar ile görüşün" dedi. Bende dün sahibinden.com'u aradım bana neden SMS'ler gelmiyor diye. Oradaki arkadaş kontrol etti ve biz size çok kez SMS göndermişiz fakat burada "alıcıya ulaşılamadı bilinmeyen hat" uyarısı veriyor dedi. Operatör ile tekrardan görüşmemi istedi. Bende dün yine Turkcell'i aradım yine talep açtılar ve sözde bugün sabah erken saatlerde döneceklerini söylediler ama arayan olmadı. Sonrasında sabah SIM kartında Turkcell logosunun rengi silikti oda dikkatimi çekti. Acaba kullanılmış ya da eski bir SIM kartı mı diye bundan şüphelendim. Bayiye gittim onlara da SMS sorununu gösterdim fakat SIM kartını göstermeyi unuttum. SIM kartı değişikliği yapmayı düşündüm ama ondan da Turkcell 136 TL istiyormuş ve sorunun çözüleceğinin garantisi yok. İyice karmaşık bir durumdayım bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Eğer yazdıklarımdan anlamadığınız bir yer varsa sorabilirsiniz.