siyasal islamcılar kafayı yedi
Benim de garibime gitti ama sorun olmadığı sürece dursun, belki güzel bir şeyler çıkar.Hocam bence bu konu çok kötü yerlere gidecek onun için konunun kapatılması tarafındayım.
Hocam umarım düşündüğünüz gibi olur.Benim de garibime gitti ama sorun olmadığı sürece dursun, belki güzel bir şeyler çıkar.
Hocam sorun sizde değil siz iyi bir şeyler düşünerek konuyu açmış olabilirsiniz ama konuyu kendine göre çevirecek kişiler ortaya çıkabilir.niye hocam hangi bakımdan anlayamadım
Onlar'ın neyse hocam.Hocam umarım düşündüğünüz gibi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sorun sizde değil siz iyi bir şeyler düşünerek konuyu açmış olabilirsiniz ama konuyu kendine göre çevirecek kişiler ortaya çıkabilir.
Sol? Kemalizm sol değildir.Lütfen bilgili bir şekilde yorum yapınız...Seninki en fazla parti bayrağı olur.Partinin adı da Sağ_sol partisi
Daha iyi bir bayrağınız var ise "Bilgili bir şekilde" paylaşırsanız hoş olurSeninki en fazla parti bayrağı olur.Partinin adı da Sağ_sol partisi
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
tabii ki de bu kutsal bayrak çok güzel bir bayrak lakin böyle sizin gibi boş insanların kullabileçeği bir bayrak olmasa keşke ben ne kadar ağzımı tutup kötü söz söylemesemde siz kötü söz söylediniz ucube dediğiniz çalışma mı ucube yoksa siz mi?Ağır boş yapıyorsun bende gırgırındayım.Bir halt biliyormuş gibi de yazıyorsun ya gece gece iyi güldüm.Yukarıdaki madenin üzerine daha ne söylenir bilmiyorum.Benim daha iyi bayrağımda bu.
Senin ucube çalışmandan daha güzel.Hadi aksini inkar et