ReadyorNot
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 354
- İsim
- An10im1i
Aranızda siber güvenlik sektörüne gönül vermiş olanlara fırsat...
Hey Gençler, dikkatinizi buraya verin! 🕵Uzun dönemli Siber Güvenlik Eğitim Programımız başlıyor. Bu eğitim programı sizin, geleceğin siber güvenlik uzmanı olma yolunda önemli bir fırsat olabilir.
İşte detaylar:
Program Başlangıcı:
Son başvuru tarihi : 18 Haziran 2024.
Uzman eğitmen ve mentorlar eşliğinde bilgi ve becerilerinizi geliştirmek için mükemmel bir fırsat!
Başvuru Linki; [ https://lnkd.in/dcj2-wcQ ]
🏕 İlk Kamp:4-7 Temmuz 2024, Eğlenceli aktiviteler, takım çalışması ve unutulmaz anlarla dolu dolu bir kamp sizi bekliyor!
Ortak Sınav ve Takım Belirleme: 7 Temmuz 2024
En iyiler arasına katılmak ve takımınızın parçası olmak için sınav zamanı!
Siber Vatan Ortak Kamp:……/…../2024 Tarihinde Farklı takımlarla işbirliği yaparak büyük projelere imza atacağız!
Final:28 Temmuz 2024 Başarılarınızı kutlama ve geleceğe adım atma zamanı!
Takımlarımız:
1. SOC Siber Güvenlik Operasyon Merkezi Analist Takımı
2. Bulut Bilişim Güvenliği Takımı
3. Scada/IoT Takımı
4. Tersine Mühendislik Takımı
5. Red Team Takımı
6. Linux Çekirdek Geliştiriciliği Takımı
7. Mobil Uygulama Güvenliği Takımı Başvurunu yap, Takımını belirle ve geleceğin siber güvenlik uzmanları arasında yerini al!
Ayrıntılar ve başvuru için takipte kalın! #sibergüvenlik #eğitimprogramı #geleceğinkahramanları #sibervatan #siberkume
Detaylar ve Başvuru için Aşağıdaki Gönderiyi inceleyiniz.
Vesile olabilirsem ne mutlu...
Hey Gençler, dikkatinizi buraya verin! 🕵Uzun dönemli Siber Güvenlik Eğitim Programımız başlıyor. Bu eğitim programı sizin, geleceğin siber güvenlik uzmanı olma yolunda önemli bir fırsat olabilir.
İşte detaylar:
Program Başlangıcı:
Son başvuru tarihi : 18 Haziran 2024.
Uzman eğitmen ve mentorlar eşliğinde bilgi ve becerilerinizi geliştirmek için mükemmel bir fırsat!
Başvuru Linki; [ https://lnkd.in/dcj2-wcQ ]
🏕 İlk Kamp:4-7 Temmuz 2024, Eğlenceli aktiviteler, takım çalışması ve unutulmaz anlarla dolu dolu bir kamp sizi bekliyor!
Ortak Sınav ve Takım Belirleme: 7 Temmuz 2024
En iyiler arasına katılmak ve takımınızın parçası olmak için sınav zamanı!
Siber Vatan Ortak Kamp:……/…../2024 Tarihinde Farklı takımlarla işbirliği yaparak büyük projelere imza atacağız!
Final:28 Temmuz 2024 Başarılarınızı kutlama ve geleceğe adım atma zamanı!
Takımlarımız:
1. SOC Siber Güvenlik Operasyon Merkezi Analist Takımı
2. Bulut Bilişim Güvenliği Takımı
3. Scada/IoT Takımı
4. Tersine Mühendislik Takımı
5. Red Team Takımı
6. Linux Çekirdek Geliştiriciliği Takımı
7. Mobil Uygulama Güvenliği Takımı Başvurunu yap, Takımını belirle ve geleceğin siber güvenlik uzmanları arasında yerini al!
Ayrıntılar ve başvuru için takipte kalın! #sibergüvenlik #eğitimprogramı #geleceğinkahramanları #sibervatan #siberkume
Detaylar ve Başvuru için Aşağıdaki Gönderiyi inceleyiniz.
Vesile olabilirsem ne mutlu...
Son düzenleme: