Neler Yeni

Türkiye Yunanistan gerilimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Türkiye Yunanistan gerilimi son günlerde daha da arttı Erdoğanın "Yunanistan’ı, tıpkı bir asır önce olduğu gibi pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden, söylemlerden ve eylemlerden uzak durması, aklını başına alması konusunda tekrar ikaz ediyoruz." gibi açıklamaları var ne diyorsunuz 3. Dünya savaşı geliyor mu Tarih mi oluyoruz yoksa 82 Atina 83 Selanik mi (!) :D

Besim Tibuk

80+ Gold
1) Gelmiyor,.
2) Hayır, bir şey olmuyoruz.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Türkiye Yunanistan gerilimi son günlerde daha da arttı Erdoğanın "Yunanistan’ı, tıpkı bir asır önce olduğu gibi pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden, söylemlerden ve eylemlerden uzak durması, aklını başına alması konusunda tekrar ikaz ediyoruz." gibi açıklamaları var ne diyorsunuz 3. Dünya savaşı geliyor mu Tarih mi oluyoruz yoksa 82 Atina 83 Selanik mi (!) :D
1)dünya savaşı çıkmaz yoksa şimdi çıkardı
2) olabilir ama askeri konusunda hala yetersiziz zaman lazım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Askeri açıdan pek de yetersiz olduğumuzu düşünmüyorum
hava taşıtları konusunda yetersiziz kendi jetimizin olması lazım denizaltılarımızın artması deniz kuvvetlerindeki gemi sayısının artması tankların yenilenmesi lazım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Burada siyasi olarak bir şey demeyeceğim bu aslında önemli.
Bu adamlar yıllardır sahte soykırımlar , Kültürümüzü çalmalar ve bir çok şey açısından biz pasif kalıyoruz.
Bu insanlar çalarken biz neredeyse dalga geçiyoruz veya gerilim olurken ama onlar sahipleniyor bir olayı bir soykırım çıkarttıklarında önemsiyorlar.
Biz bu konuda bilinçsiz bir halkız.
Bu konudan bağımsızdı ancak hep demek istediğim bir şeydi.
Açıkçası ben devletimi tutarım bir siyasi değil yani vatanım için ne doğruysa o olmalı derim burada siyasi girmek istemiyorum bu tür konuları yüz yüze konuşmayı tercih ederim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burada siyasi olarak bir şey demeyeceğim bu aslında önemli.
Bu adamlar yıllardır sahte soykırımlar , Kültürümüzü çalmalar ve bir çok şey açısından biz pasif kalıyoruz.
Bu insanlar çalarken biz neredeyse dalga geçiyoruz veya gerilim olurken ama onlar sahipleniyor bir olayı bir soykırım çıkarttıklarında önemsiyorlar.
Biz bu konuda bilinçsiz bir halkız.
Bu konudan bağımsızdı ancak hep demek istediğim bir şeydi.
Açıkçası ben devletimi tutarım bir siyasi değil yani vatanım için ne doğruysa o olmalı derim burada siyasi girmek istemiyorum bu tür konuları yüz yüze konuşmayı tercih ederim :)
Aslında haklısın bizim halkımız gidişatı önemsemiyor ciddi bir sonuç olunca harekete geçiyor yılanın büyümesini bekliyoruz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aslında haklısın bizim halkımız gidişatı önemsemiyor ciddi bir sonuç olunca harekete geçiyor yılanın büyümesini bekliyoruz
Evet zamanında bir çok şeyimizi çaldılar ancak biz dalga geçerken bu insanlar benimsediler , benimsettiler ve kendilerine tescillettirmeye çalıştılar ve biz sonunda uyandık.
Biz uyuyoruz kendilerine geçecekken tam uyanıyoruz ve bir gün bir şeylerimizi kaybedeceğiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Bu Türk-Yunan ilişkilerinde çoğu kişinin desteklemediği bir tutuma sahibim atalarımızın savaşmış olması bugüne etki etmez gerek yemekler gerek kıyafetler olsun genel olarak kültürlerimiz çok benziyor bence ülkeler HelenoTürkist bir politika izlemeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bu Türk-Yunan ilişkilerinde çoğu kişinin desteklemediği bir tutuma sahibim atalarımızın savaşmış olması bugüne etki etmez gerek yemekler gerek kıyafetler olsun genel olarak kültürlerimiz çok benziyor bence ülkeler HelenoTürkist bir politika izlemeli
Aslında bende senin gibi düşünüyorum Yunanlarla kirli bir geçmişimiz var Araplarla olduğu gibi ama şuan Yunanlar bizim en büyük düşmanlarımızdan ilan ediliyor Araplar kardeşimiz ilan ediliyor şahsen HelenoTürkist bir yaklaşımın olacağını hiç bir zaman sanmıyorum ama Türkiye ile Yunanistanın birbirine karşı daha ılımlı bir tutum izlemesini doğru bulurdum

Top Bottom