Neler Yeni

Türkiyede artan ihracat

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Benim babam Kapıkulede özelde çalışan müşavir ithalat ve ihracatların beyannamesini fln yazıyor.Anlattığına göre şu 1 haftadan önce günlük 10-20 tır yaparken 1 haftada içerisinde 50-60 tır yapmaya başlamışlar.

d1.JPG

@KTimur hocamın dedikleri yoksa olmaya mı başlıyor..

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Benim babam Kapıkulede özelde çalışan müşavir ithalat ve ihracatların beyannamesini fln yazıyor.Anlattığına göre şu 1 haftadan önce günlük 10-20 tır yaparken 1 haftada içerisinde 50-60 tır yapmaya başlamışlar.

Alıntıyı görüntüle

@KTimur hocamın dedikleri yoksa olmaya mı başlıyor..
İnşallah Bu Etki Doları Düşürür VE Herkes Uyguna Sistem Toplayabilir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yöneticilerin yapıcakları seçimlerde önemli, her fırsatı değerlendirmek lazım, hayırlısı :).

Hahacıoğulları

80+ Bronze

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İnşallah Bu Etki Doları Düşürür VE Herkes Uyguna Sistem Toplayabilir
Umarız, forumca bunu bekliyoruz :D
Yöneticilerin yapıcakları seçimlerde önemli, her fırsatı değerlendirmek lazım, hayırlısı :).
Benim anlamadığım şey, Çin içinde üretimi durdurup TR içinde ne üretilebilir? Teknolojik ürünleri Çin içinde üretmeyi bırakan bir firma Tayvan'a ya da Vietnam'a gider, TR içinde yüksek kalitede teknoloji üretmek imkansız ve aşırı pahalı bir durum Çin, Tayvan vs.'e göre. Onun dışında bizi bir adım ileriye götürecek ne var? Tekstilden falan bahsediyorsak ne kadar fark yaratabilir ki?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Benim anlamadığım şey, Çin içinde üretimi durdurup TR içinde ne üretilebilir? Teknolojik ürünleri Çin içinde üretmeyi bırakan bir firma Tayvan'a ya da Vietnam'a gider, TR içinde yüksek kalitede teknoloji üretmek imkansız ve aşırı pahalı bir durum Çin, Tayvan vs.'e göre. Onun dışında bizi bir adım ileriye götürecek ne var? Tekstilden falan bahsediyorsak ne kadar fark yaratabilir ki?

Olsun be ne koparsak kardır.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bursada zaten araba üretiyoruz hocam.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Başlık= Türkiyede Artan İhracat
Millet= Batıyoruz reiss 😂

Top Bottom