Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İnşallah Bu Etki Doları Düşürür VE Herkes Uyguna Sistem ToplayabilirBenim babam Kapıkulede özelde çalışan müşavir ithalat ve ihracatların beyannamesini fln yazıyor.Anlattığına göre şu 1 haftadan önce günlük 10-20 tır yaparken 1 haftada içerisinde 50-60 tır yapmaya başlamışlar.
Alıntıyı görüntüle
@KTimur hocamın dedikleri yoksa olmaya mı başlıyor..
Umarız, forumca bunu bekliyoruzİnşallah Bu Etki Doları Düşürür De Herkes Uyguna Sistem Toplayabilir
Ne dedi ki @KTimurBenim babam Kapıkulede özelde çalışan müşavir ithalat ve ihracatların beyannamesini fln yazıyor.Anlattığına göre şu 1 haftadan önce günlük 10-20 tır yaparken 1 haftada içerisinde 50-60 tır yapmaya başlamışlar.
Alıntıyı görüntüle
@KTimur hocamın dedikleri yoksa olmaya mı başlıyor..
aynen yaghİnşallah Bu Etki Doları Düşürür VE Herkes Uyguna Sistem Toplayabilir
Anladımhocam fotoğraf onun attığı mesaj.
İnşallah Bu Etki Doları Düşürür VE Herkes Uyguna Sistem Toplayabilir
Umarız, forumca bunu bekliyoruz![]()
Benim anlamadığım şey, Çin içinde üretimi durdurup TR içinde ne üretilebilir? Teknolojik ürünleri Çin içinde üretmeyi bırakan bir firma Tayvan'a ya da Vietnam'a gider, TR içinde yüksek kalitede teknoloji üretmek imkansız ve aşırı pahalı bir durum Çin, Tayvan vs.'e göre. Onun dışında bizi bir adım ileriye götürecek ne var? Tekstilden falan bahsediyorsak ne kadar fark yaratabilir ki?Yöneticilerin yapıcakları seçimlerde önemli, her fırsatı değerlendirmek lazım, hayırlısı.
Benim anlamadığım şey, Çin içinde üretimi durdurup TR içinde ne üretilebilir? Teknolojik ürünleri Çin içinde üretmeyi bırakan bir firma Tayvan'a ya da Vietnam'a gider, TR içinde yüksek kalitede teknoloji üretmek imkansız ve aşırı pahalı bir durum Çin, Tayvan vs.'e göre. Onun dışında bizi bir adım ileriye götürecek ne var? Tekstilden falan bahsediyorsak ne kadar fark yaratabilir ki?
Bursada zaten araba üretiyoruz hocam.Benim anlamadığım şey, Çin içinde üretimi durdurup TR içinde ne üretilebilir? Teknolojik ürünleri Çin içinde üretmeyi bırakan bir firma Tayvan'a ya da Vietnam'a gider, TR içinde yüksek kalitede teknoloji üretmek imkansız ve aşırı pahalı bir durum Çin, Tayvan vs.'e göre. Onun dışında bizi bir adım ileriye götürecek ne var? Tekstilden falan bahsediyorsak ne kadar fark yaratabilir ki?
Ama yerli değil Renault Fransa'ya ait.Bursada zaten araba üretiyoruz hocam.