Türkiyede internet sorunu

almanyadaki yiğenim şimdi csgo gircektik yeni PC almış. dedim csyi indirdin mi? hayır dedi bende nasıl indircen dedim adam bana snde 13mbs internet var diyor bizde aylık 90tl veriyoruz bu telekoma bu ne *** çocuk orda 20dk hem valo hem cs indiriyo ben 5 saatte birini anca indiriyorum bu ne biçim şey ***
almanyada tanıdığım var 30 euro ya efsane interneti var şimdi buraya gelip 30 euroyu tr parasına çevirip boş konuşanlar gelmesin de gerçekten orada ucuz ve hızlı

almanyada tanıdığım var 30 euro ya efsane interneti var şimdi buraya gelip 30 euroyu tr parasına çevirip boş konuşanlar gelmesin de gerçekten orada ucuz ve hızlı
hadi çevir ne etti 30*8=240₺ 240₺ 13mbs interneti alabilir misin? ben sanmıyorum.

Türkiyede kime sorsam (80-100TL bandında para ödeyenler) çoğu internetinden memnun değil örneğin ben 6mbit download 0.8 mbit upload alıyorum ve gerçekten çok kötü neden ülkemizde internet hızları düşük ve bu kadar pahalı anlamıyorum gerçi her şey pahalı orta düzey bi PC toplamak için asgari ücretin 2 3 aylık maaşına alıyoruz ama internet gerçekten çok pahalı bunun sebebini biliyor musunuz?
sebepleri sıralıyım
1 internet direk özel sektörde oldugu için
2 devlet yeterli altyapı için para vermemesi
3 düzenin olmaması herkes kafasına göre fiyat veriyor
4 altyapı döşeyen sadece 2 şirket olması ki süper online sadece lüks yerlere yapıyor genelde site tarzı falan filana
5 tek firmanın altyapısı kulanılması ki oda işini tam yapmıyor
6 uploud hızlarını uçuk sayıla bilecek fiyatlarla başka büyük şirketlere satılması
7 bu internet konusunda şikayet edile bilecek resmi bir kurumun bulunmaması veya varsa da gerekli yaptırımların yapılmaması

Yeğen adamlar yol yapıyor havalimanı yapıyor daha ne yapsın zaten ilan mask havadan internet vercek gerek yok internet altyapısı yapmaya (!!!!!)

Yeğen adamlar yol yapıyor havalimanı yapıyor daha ne yapsın zaten ilan mask havadan internet vercek gerek yok internet altyapısı yapmaya (!!!!!)
hedef 2023 işte her şey o zamana kadar daha güzel olacak aaa ver interneti uzaydan miss hem niye bozulsun onca yol hatta daha fazla yol yapılsın havalimanı yapılsın millet bahçesi yapılsın ki dışardan görenler ne kadar gelişmiş bir ülke oldugumuzu anlasın degil mi

Hocam şimdi şöyle bir unsur var herşeyi devlete atmak olmaz 100 yıl önceden planlı yerleşme olsaydı bunların hiçbiri olmicakti birde dünyanın en büyük sehiri İstanbul zaten

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OLSUN BİZİM ALLAHIMIZ VAR DAHA NE İSTİYORSUNUZ MEMNUN KALMADIYSANIZ YALLAH HOLLANDAYA FETÖCÜLER SİZİ :D

Geri