Göktürk ArdaHan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,122
- İsim
- Arda doğan
Dostlar cnc freze tezgahı alıp araştırarak türkiye içerisinde ufak çaplıda olsa ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular yapmak istiyorum elektrikçiyim elektronikten az çok anlıyorum cnc de lazer kesimden az çok anlıyorum büküm işine yeni yeni lazerin yanı sıra girişiyorum ama freze tezgahı alıp dediğim gibi ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular için alüminyum işlemeciliği yapmak istiyorum gerekse tek bir makine ile sizce bu işe girişsem ilerleyebilir miyim tr de youtuber'lardan falan nasıl bi destek alabilirim.kendimi geliştirebilmek için lazer kesim makineside alarak sacdan kasa kapakları imal edebilirim veya bilgisayar kasalarının alt psu boşluğunun olduğu yere dekoratif led döşemeli sac plakalar kesip basabilirim sizce bu işe girişmeli miyim? Bütçem çok çok yok max 50k zor dublex ev içinde bir odayı buna ayırıcam boyamasına kadar yapabilirim ssd soğutucularına kutularına baktığımda te içinde değilde genelde yd'den gelen ürünleri görüyorum ve en işe yaramazı bile pasif olarak 400-600 tl den başlıyor aktif soğutmaya sahip olanları saymıyorum bile ve ben araştırırsam desteğim olursa aktif soğutmalar yapabileceğimede inanıyorum ekran kartı arka braketine kadar yapma girişiminde bulunabiliriz
Son düzenleme: