Neler Yeni

Türkiyede iş için desteğinize ihtiyacım var

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Arda doğan
Dostlar cnc freze tezgahı alıp araştırarak türkiye içerisinde ufak çaplıda olsa ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular yapmak istiyorum elektrikçiyim elektronikten az çok anlıyorum cnc de lazer kesimden az çok anlıyorum büküm işine yeni yeni lazerin yanı sıra girişiyorum ama freze tezgahı alıp dediğim gibi ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular için alüminyum işlemeciliği yapmak istiyorum gerekse tek bir makine ile sizce bu işe girişsem ilerleyebilir miyim tr de youtuber'lardan falan nasıl bi destek alabilirim.kendimi geliştirebilmek için lazer kesim makineside alarak sacdan kasa kapakları imal edebilirim veya bilgisayar kasalarının alt psu boşluğunun olduğu yere dekoratif led döşemeli sac plakalar kesip basabilirim sizce bu işe girişmeli miyim? Bütçem çok çok yok max 50k zor dublex ev içinde bir odayı buna ayırıcam boyamasına kadar yapabilirim ssd soğutucularına kutularına baktığımda te içinde değilde genelde yd'den gelen ürünleri görüyorum ve en işe yaramazı bile pasif olarak 400-600 tl den başlıyor aktif soğutmaya sahip olanları saymıyorum bile ve ben araştırırsam desteğim olursa aktif soğutmalar yapabileceğimede inanıyorum ekran kartı arka braketine kadar yapma girişiminde bulunabiliriz

Son düzenleme:

DeH$et

80+ Silver
Dostlar cnc freze tezgahı alıp araştırarak türkiye içerisinde ufak çaplıda olsa ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular yapmak istiyorum elektrikçiyim elektronikten az çok anlıyorum cnc de lazer kesimden az çok anlıyorum büküm işine yeni yeni lazerin yanı sıra girişiyorum ama freze tezgahı alıp dediğim gibi ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular için alüminyum işlemeciliği yapmak istiyorum gerekse tek bir makine ile sizce bu işe girişsem ilerleyebilir miyim tr de youtuber'lardan falan nasıl bi destek alabilirim.kendimi geliştirebilmek için lazer kesim makineside alarak sacdan kasa kapakları imal edebilirim veya bilgisayar kasalarının alt psu boşluğunun olduğu yere dekoratif led döşemeli sac plakalar kesip basabilirim sizce bu işe girişmeli miyim? Bütçem çok çok yok max 50k zor dublex ev içinde bir odayı buna ayırıcam boyamasına kadar yapabilirim ssd soğutucularına kutularına baktığımda te içinde değilde genelde yd'den gelen ürünleri görüyorum ve en işe yaramazı bile pasif olarak 400-600 tl den başlıyor aktif soğutmaya sahip olanları saymıyorum bile ve ben araştırırsam desteğim olursa aktif soğutmalar yapabileceğimede inanıyorum
Bana cok iyi bir fikir gibi geldi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana cok iyi bir fikir gibi geldi
Ama destek gerekiyor bende 18 yaşındayım ve elimdeki miktarı çıkartarak böylesi bir işe girişip bilgisayar sektöründe piyasaya hiç yoktan soğutmalar ile bilene bir Türkler Buradayız Demek İstiyorum Millete Yd İçi Uygun Ürün Hizmeti Vermek İstiyorum

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Dostlar cnc freze tezgahı alıp araştırarak türkiye içerisinde ufak çaplıda olsa ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular yapmak istiyorum elektrikçiyim elektronikten az çok anlıyorum cnc de lazer kesimden az çok anlıyorum büküm işine yeni yeni lazerin yanı sıra girişiyorum ama freze tezgahı alıp dediğim gibi ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular için alüminyum işlemeciliği yapmak istiyorum gerekse tek bir makine ile sizce bu işe girişsem ilerleyebilir miyim tr de youtuber'lardan falan nasıl bi destek alabilirim.kendimi geliştirebilmek için lazer kesim makineside alarak sacdan kasa kapakları imal edebilirim veya bilgisayar kasalarının alt psu boşluğunun olduğu yere dekoratif led döşemeli sac plakalar kesip basabilirim sizce bu işe girişmeli miyim? Bütçem çok çok yok max 50k zor dublex ev içinde bir odayı buna ayırıcam boyamasına kadar yapabilirim ssd soğutucularına kutularına baktığımda te içinde değilde genelde yd'den gelen ürünleri görüyorum ve en işe yaramazı bile pasif olarak 400-600 tl den başlıyor aktif soğutmaya sahip olanları saymıyorum bile ve ben araştırırsam desteğim olursa aktif soğutmalar yapabileceğimede inanıyorum
Ohaa aşırı mantıklı bir fikir

CannPolat

80+
İlk başta kimse yakının değilse destek vermez başta biraz zarara girersin yaptığın işleri görenler sonradan destek veya sponsor olurlar ancak

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Arda doğan
İlk başta kimse yakının değilse destek vermez başta biraz zarara girersin yaptığın işleri görenler sonradan destek veya sponsor olurlar ancak
Destekten amacım ürünümü alıpta hiç yoktan reklamını yapıcak insanlara ihtiyacım var markanın arkasında duracak insanlara ihtiyacım var

1905

80+ Silver
fikrin gayet güzel ama sıfır tecrübe ile girilecek iş değil bana kalırsa. bunu yapan yerlerde iş araştır. maksat işin nasıl ilerlediğini öğrenebileceğin bir yer bulmak. 3 ay 5 ay veya artık işi öğrendim diyebileceğin bir noktada kendi işini kurarsın.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Arda doğan
@
fikrin gayet güzel ama sıfır tecrübe ile girilecek iş değil bana kalırsa. bunu yapan yerlerde iş araştır. maksat işin nasıl ilerlediğini öğrenebileceğin bir yer bulmak. 3 ay 5 ay veya artık işi öğrendim diyebileceğin bir noktada kendi işini kurarsın.
Tr de bu işi yapan yok ilk arkama alabileceğim desteğe bakıcam kimler beni destekleyecek kimler reklamlamada bana yardım edecek sonra elimdeki bütçeye bakaraktan işte alüminyumlarım alışım seviyelerini araştırıcam makineyi nasıl kullanırım bunu araştırıcam işte garantileme servisini resmiyete dökmeyi falan bunları araştırıcam araştırdıktan ve birkaç deneme yaptıktan sonra bu işe girişicem bakıcam alüminyumu hangi firmalar bana sağlayabilir kalitesi nasıl anlaşılır termal pedleri nerden nasıl alabilirim toplu halledebilirim bunları araştırıcam ama dediğim gibi destek gerek bende aynı kafada olacak olan birkaç kişi dahi olsa bu işe girişmek isterim

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,771
Üyeler
162,057
Son üye
rpahec
Top Bottom