Neler Yeni

Türkiye’de Laptoplar Neden Pahalı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
NewEgg de biraz takıldım fiyatlara falan baktım, fiyatlar TR fiyatlarına göre aşırı ucuz. Bunun sebebi nedir? İndirimli diye paylaşılan fiyatların bile bu fiyatlardan kat kat pahalı olması normal mi?

Sadece bir örnek 750$ (TL ile 20K)

Ve TR fiyatı 31K, zamanında gördüğüm en ucuz hali bile 27K falandı. Bir de bunda Windows lisansı da yok… (Edit: bir gün sonra 37K olmuş yuh!)

Son düzenleme:

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Çağrı menekşe
NewEgg de biraz takıldım fiyatlara falan baktım, fiyatlar TR fiyatlarına göre aşırı ucuz. Bunun sebebi nedir? İndirimli diye paylaşılan fiyatların bile bu fiyatlardan kat kat pahalı olması normal mi?

Ve TR fiyatı 31K, zamanında gördüğüm en ucuz hali bile 27K falandı.
vergi(cik)

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Murat

Ve TR fiyatı 31K, zamanında gördüğüm en ucuz hali bile 27K falandı.
1 tane kendine 1 tane devlete alıyorsun cunku

Cihangir

80+ Gold

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam benzinin fiyatı bile fiyatları etkiliyor.
Çinden aldığım 10 dolarlık kalem bile ücretsiz kargoyla kapıma kadar gelebiliyorsa 750 dolarlık bir cihazın üretildiği yerden kapıma kadar gelişinin maliyetinin 10 dolar bile tutacağını sanmıyorum, zaten taşımacılık o kadar pahalı olsa gıdaya erişemezdik.

arturo

80+ Silver
Çinden aldığım 10 dolarlık kalem bile ücretsiz kargoyla kapıma kadar gelebiliyorsa 750 dolarlık bir cihazın üretildiği yerden kapıma kadar gelişinin maliyetinin 10 dolar bile tutacağını sanmıyorum, zaten taşımacılık o kadar pahalı olsa gıdaya erişemezdik.
Ayrıca Hepsiburada Trendyol vs yüzde 15 komisyon alıyor diye biliyorum ayrıca Bu işler öyle yürümüyor insanların gideri var patatesin kilosu bile 20 lira olmuş adam bu zamları bir yerden çıkartması lazım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ayrıca Hepsiburada Trendyol vs yüzde 15 komisyon alıyor diye biliyorum ayrıca Bu işler öyle yürümüyor insanların gideri var patatesin kilosu bile 20 lira olmuş adam bu zamları bir yerden çıkartması lazım.
Cihazı hepsiburada kendi satıyor, firma kendi sitesinde kendinden komisyon mu alacak 😀

Top Bottom