Neler Yeni

Türkiyede neden Direk MSI, ASUS v.b Firmalardan ekran kartı alamıyoruz?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
sorum başlıkta. neden direk asusun gigabytenin MSI'ın v.b sitesinden bilgisayar malzemeleri alamıyoruz? illaki hepsiburada N11 Çiçeksepeti gibi sitelerden alıyoruz? neden direk MSI Gaming X Trio alacaksak (örnek) MSI'ın sitesinden değilde hepsiburada trendyol gibi sitelerden alıyoruz? neden dev firmalar direk bizlere sunmuyor kartı?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani araya saçma sapan satıcılar girince bu kartların fiyatları fahiş derecelere geliyor ve hiç hoş bir durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus bi' ara satıyordu kendi storesinde. Bıraktı o işi.
neden?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Pazarı geniş bir ülke olarak görülmüyoruz sebebi bu, ve fiyatların 2X olmasının sebebi de aracı firmalar.

Kendileri getirse normal fiyatlardan stok kovalanabilirdi, yurtdışında olduğu gibi.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
yani araya saçma sapan satıcılar girince bu kartların fiyatları fahiş derecelere geliyor ve hiç hoş bir durum değil.

neden?
Sebebini bilmiyorum. İyi satış mı yapamadılar yoksa başka bir şey mi oldu bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk

neden?
Hepsiburada trendyol gibi e ticaret şirketleriyle baş başa kalınca satış yapamamış olabilir.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Herhalde ek masraf çıkardığı için satmıyorlardır.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazarı geniş bir ülke olarak görülmüyoruz sebebi bu, ve fiyatların 2X olmasının sebebi de aracı firmalar.

Kendileri getirse normal fiyatlardan stok kovalanabilirdi, yurtdışında olduğu gibi.
keşke... yurt dışındaki fiyatlara bakıyorum. adamlar orada asgari maaş ile RTX 3060-70-80-3090 lı bilgisayar toplayabilirken biz burada asgari maaş ile anca bir tane 1050 ti falan alabiliyoruz. ekonomi farkıda var burada sonuçta.

Herhalde ek masraf çıkardığı için satmıyorlardır.
VERGİ :d

Yavuz241

80+ Bronze

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
İnternet üzerinden direk olarak satış yapsalar?
bende onu soruyorum işte. neden internetten direk satış yapmıyorlar? neden türkiyeye ürün getirmiyorlar? halbuki türkiyede ekran kartlarını ucuza almak isteyen çok ve bunun tek yolu ya etheryum dolar v.b etkenlerin aşırı düşmesi yada MSI ASUS Gigabyte gibi markaların türkiyeye KENDİLERİ ürün sokmaları. halbuki bunu gayet kolay bir şekilde yapabilecekken yapmıyorlarya sinir oluyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
sorum başlıkta. neden direk asusun gigabytenin MSI'ın v.b sitesinden bilgisayar malzemeleri alamıyoruz? illaki hepsiburada N11 Çiçeksepeti gibi sitelerden alıyoruz? neden direk MSI Gaming X Trio alacaksak (örnek) MSI'ın sitesinden değilde hepsiburada trendyol gibi sitelerden alıyoruz? neden dev firmalar direk bizlere sunmuyor kartı?
Onlar için yeni eleman ve depo vesayre gerekli uğraşmak istemiyorlardır.

Top Bottom