Neler Yeni

Türkiyede oyun kültürü olmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
Bu ülkede oyun oynuyorum denilince akla boktan mobil oyunların gelmesi çok üzücü. Bu mobil oyun sektörü az gelişmiş olsaydı belki oyun kültürümüz daha iyi olurdu.Lan çevrede oyun konuşcak insan yok ya pubg mobile ya brawl stars yada başka saçma sapan mobil oyunlar.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
yasim ilerledikce bilgisayara karsi hevesim azaliyor, gerci bu derslerimin agirligindan da olabilir bilmiyorum. disarida böyle sacma oyunlarin muhabbetini yapanlar genelde bos bi ise yaramayan insanlar oluyor. disarda insanlarla oyun konusmak yerine baska bir sey konusmani öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yasim ilerledikce bilgisayara karsi hevesim azaliyor, gerci bu derslerimin agirligindan da olabilir bilmiyorum. disarida böyle sacma oyunlarin muhabbetini yapanlar genelde bos bi ise yaramayan insanlar oluyor. disarda insanlarla oyun konusmak yerine baska bir sey konusmani öneririm
İnsanlarla yeni çıkan oyunlardan veya oynadığım oyunlar hakkında konuşmayı çok isterdim ama evet bende konuşmuyorum zaten

Alfha13

80+ Silver
Oyundan ne anladığın kesime göre değişiyor. Yaşlılar ne bilmez, genç ve yetişkin kesim muhtemelen online oyun anlar. Oyun oynuyorum dediğim de kimsenin aklına Bioshock gelmez mesela, hikayeli oyunlar ana akım 'gaming' medyasında bence çok da yer edinmiyorlar.

Ama yine de kültür yok denmez, sevdiğimiz sevmediğimiz oyun türleri var, oyun da oynanıyor bolca. Oyunlar hakkında oynayanların da bilgisi var, oyun sektörünü ve geçmişini yüzeysel de olsa biliyorlar. Oyun yapma kültürü fazla yok ama o da oluşuyor. Diğer ülkelerde de farklı bir durum olduğunu zannetmiyorum, bizim oyun kültürü online ve AAA merkezli, az çok diğer ülkeler gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Bu ülkede oyun oynuyorum denilince akla boktan mobil oyunların gelmesi çok üzücü. Bu mobil oyun sektörü az gelişmiş olsaydı belki oyun kültürümüz daha iyi olurdu.Lan çevrede oyun konuşcak insan yok ya pubg mobile ya brawl stars yada başka saçma sapan mobil oyunlar.
milletin pc alcak parası mı var kardesim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
illa rtx 3000 üstü pc mi olsun? Ps2 nesli oyunları mesela mobilden bile oynayabilirsin. Ve ya mobildede port edilmiş bir çok iyi pc konsol oyunu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,462
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
lisedeyim 12 lerde 9 larda aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuşması önemli değil örnek niyetine koydum. Bu cs de olabilir valo da lol de
Oyun kültürü dar maalesef, bir insanda oyun kültürü oluşabilmesi için oyun oynaması lazım. Oyun oynamak için iyi bir cihaz lazım, iyi bir cihaz için para lazım. Oyunları almak içinde para lazım. Maalesef lisedeki gençlerin buna imkanı çok yoktur. Aileleri de izin vermeyebilir. Ama çocuk illaki oyun oynayacak, e ne kaldı geriye tabii ki beleş mobil ya da sistem istemeyen online pc oyunları

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,689
İsim
Fatih
ilk oyunumuzu cikartmaya az kaldı midcore ve hardcore oyunculara hitap ediyoruz sonrasında vizyonlu bir ekip olarak öyle ya da böyle sektörde yerini alan kisilere donusecegiz ben ileride konusunu actigimda bana destek verirsiniz umarim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Atakan Yıldız
Benim oyun oynadığım tek cihaz iPad ve şuan kütüphanem bu şekilde. Death stranding ve hades e odaklı gidiyorum. Onun dışında emülatörlerlede oyun bitirdim baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim oyun oynadığım tek cihaz iPad ve şuan kütüphanem bu şekilde. Death stranding ve hades e odaklı gidiyorum. Onun dışında emülatörlerlede oyun bitirdim baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,510
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom