Neler Yeni

Türkiye'de yabancı hisse senedi nasıl alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
Paramı hisse senedi alarak değerlendirmek istiyorum yalnız bir Google ,Microsoft ,Netflix, Starbucks gibi getirisi yüksek hisselerden almak istiyorum Ziraat borsa uygulaması kullanıyorum şu anda z-borsa uygulama arayüzünde bulamadım konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Paramı hisse senedi alarak değerlendirmek istiyorum yalnız bir Google ,Microsoft ,Netflix, Starbucks gibi getirisi yüksek hisselerden almak istiyorum Ziraat borsa uygulaması kullanıyorum şu anda z-borsa uygulama arayüzünde bulamadım konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
midas

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
bankalar yabancı borsa hisselerinde alım için baya yüksek komisyon kesiyor ben midas kullanıyorum

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Midas. Grafik okuma, temel analiz, teknik analiz ve şirketleri öğrenmeden girişme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Midas. Grafik okuma, temel analiz, teknik analiz ve şirketleri öğrenmeden girişme.
Midas güvenilir midir hocam ben devlet güvencesi olsun diye ziraati kullanıyorum reklamlarını gördüm ama yasal dayanağı nedir bir bilgi sahibi değilim

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Midas güvenilir midir hocam ben devlet güvencesi olsun diye ziraati kullanıyorum reklamlarını gördüm ama yasal dayanağı nedir bir bilgi sahibi değilim
Annem ve birkaç tanıdığım daha midas kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadılar. Güvenilir diye biliyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Midas Güvenilir neden Cünkü SPK Lisansı var ve KAP'tan Zaten bütün bilgilerine ulasabiliyorsun.

Midas Menkul.png

Onun Dısında Yerli Hisseler icin Ben Global Menkulü Kullanıyorum komisyonları genelde 10 20 kurus falan az yani. Yurtdısı alım yapıyormu bilmiyorum yalan olmasın.

Top Bottom