Neler Yeni

Türkiye'de Yasaklanan Oyun

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben de tam tersi yapımcı çıkarmadı diye duydum. Bakıyorum şimdi hangisinin doğru olduğuna. Ama yasaklanacağını sanmıyorum o zaman Last Of Us 2'de yasaklanmalı. Hem Türkiye resmi olarak LGBT'ye karşı değil diye biliyorum.
İlk çıktığında Steam'de satın alınabiliyormuş. Satın aldıklarını söyleyen kişiler var. Bu demek oluyor ki sonradan kaldırıldı. Dediğin de mantıklı o zaman TLOU2 de yasaklanırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta ekşide başlığı var.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
İlk çıktığında Steam'de satın alınabiliyormuş. Satın aldıklarını söyleyen kişiler var. Bu demek oluyor ki sonradan kaldırıldı. Dediğin de mantıklı o zaman TLOU2 de yasaklanırdı.
Hem LGBT'nin olduğu Dizi- Film sayısı da az değil, bunlar da duruyor. Yapımcı tercihinden başka bir ihtimal kalmıyor. Hem Devletin en son uğraşacağı şeyin oyunlar olduğunu düşünüyorum. Hele ki Tell Me Why gibi küçük kitleye hitap eden bir oyunla hiç uğraşmazlar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hem LGBT'nin olduğu Dizi- Film sayısı da az değil, bunlar da duruyor. Yapımcı tercihinden başka bir ihtimal kalmıyor. Hem Devletin en son uğraşacağı şeyin oyunlar olduğunu düşünüyorum. Hele ki Tell Me Why gibi küçük kitleye hitap eden bir oyunla hiç uğraşmazlar.
Bir kaynak da şöyle diyor. Yapımcı oyunun LGBT içerdiği için gelecek tepkilerden çekinmiş ve oyunu orta doğu ülkelerinden satıştan çekmiş.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Bir kaynak da şöyle diyor. Yapımcı oyunun LGBT içerdiği için gelecek tepkilerden çekinmiş ve oyunu orta doğu ülkelerinden satıştan çekmiş.
Haklı karar. Zaten ülkede toplasan 1000 kişi alır gelecek linçe değmez.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Haklı karar. Zaten ülkede toplasan 1000 kişi alır gelecek linçe değmez.
Yine baya kişi alırdı ya. Türkiye'de Life is Strange baya popüler oldu çıktığında. Bu da onların oyunu. Indie oyun değil.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Yine baya kişi alırdı ya. Türkiye'de Life is Strange baya popüler oldu çıktığında. Bu da onların oyunu. Indie oyun değil.
Life is Strange bir istisnaydı. GTA 5, Wither 3, Life is Strange gibi oyunlar Türkiyede çok tuttu ama bu bir sonraki oyunlarının çok satacağı anlamına gelmez. Türkiyede Online ve aşırı ünlenmişler dışında oyun alan sayısı sandığımızdan az büyük ihtimal.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Az önce baktım Korsan olarak oyun var.
Oyunu oynamanın tek yolu ne yazık ki korsan olarak indirmek.
üzücü

TR Simülasyonu şaşırtmıyor :D

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Gamepass'te vardı galiba, ülke değiştirerek oynanabilir.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Xbox uygulamasından oluyormuş galiba. Ama Gamepasste olduğundan emin değilim.
Oyunu açtım ve ilk karşılaştığım ekran.
Screenshot_2021-04-19-02-37-37-499_com.miui.gallery.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,479
Üyeler
161,865
Son üye
oyunavcısı19
Top Bottom