Neler Yeni

Türkiyede yaşanabilir en iyi il

Yaşanabilir il

• istanbul

Oylar: 8 8.5%
  • ankara

Oylar: 11 11.7%
  • adana

Oylar: 3 3.2%
  • eskişehir

Oylar: 20 21.3%
  • antalya

Oylar: 9 9.6%
  • şırnak

Oylar: 4 4.3%
  • izmir

Oylar: 8 8.5%
  • edirne

Oylar: 0 0.0%
  • bursa

Oylar: 11 11.7%
  • diğer

Oylar: 20 21.3%

• Oy kullanan toplam üye
    94
Parası olana her her güzel mesela İstanbul'da deniz kenarında bir konakda yaşarsan mis gibi yaşarsın.

Livaković

80+ Silver
Sakin ve sessiz bir yer gerek olsun sapanca gölü gerek olsun sakin olan yerlerinin çok fazla olması çok insan çok stres demektir diğer şehirlere göre sakarya çok az nüfuslu hatta belki bilirsiniz eskiden sakarya köy diye gözüküyordu googlada nüfusu diğer şehirlere göre az ve rahat bir şehir
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk sakarya teksasdan farksız bu arada sakaryada yaşıyorum sakaryalı değilim
Senin oturduğun semte göre değişir knk bende sakaryada yaşıyorum merkezde öyle mal tepe hızırtepe gibi gelişime kapalı olan insanların olduğu bölgeye gidersen zzaten texas olur serdivan sapanca arifiye Karasu buralar güzel yerler adapazarı

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Sakin ve sessiz bir yer gerek olsun sapanca gölü gerek olsun sakin olan yerlerinin çok fazla olması çok insan çok stres demektir diğer şehirlere göre sakarya çok az nüfuslu hatta belki bilirsiniz eskiden sakarya köy diye gözüküyordu googlada nüfusu diğer şehirlere göre az ve rahat bir şehir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin oturduğun semte göre değişir knk bende sakaryada yaşıyorum merkezde öyle mal tepe hızırtepe gibi gelişime kapalı olan insanların olduğu bölgeye gidersen zzaten texas olur serdivan sapanca arifiye Karasu buralar güzel yerler adapazarı
adapazarındayım ortagarajın orada oturuyorum ayda 2-3 kez silah sesi son ses araba ile geçişler vs oluyor insanların tiplerine bakarsan zaten çoğu kayık keko tipli millet bahçesi kent parkda hep bu tipde insanlar var izmire gittiğimde insanlar daha cıvıl cıvıl saha güler yüzlü ve sosyaldi boluda baya sakin ben bolu yada izmirde yaşamak isterim çok nemli olmayam bir yer dersen kapadokya benim için ideal taş ev içerisi buz gibi dışarısı kavurucu sıcaklıkta ama nem olmadığı için çok rahat nefes alıyorsun vs sakarya istanbul hariç benim için olur

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Adana. Ucuz bir şehir. Adana'dan farklı bir il bilmiyorum bi de. Kayseri var. O da çok zor. Millet zengin. Cimrilikten tabi.

Top Bottom