Kalmadı bir doktor elimde kalacak haberi yok adama diyorum kardeşim bak böyle böyle röntgen çek dedim inat ediyor sanki röntgen parası cebinden çıkıyor gevşek herif ya neyse röntgen çekti dişimde hafif çürük başlangıcı var dedi gittim başka doktora yaptırdım birde diş taşı temizliği için ne yapmak gerekir dedim 1 ay sonra gel dedi çünkü daha önce yapılmış 6 ayda bir defa yapılıyor dedi iyi tamam dedim diş etine bir sakıncası olur mu diye sordum yok olmaz dedi ne oldu bil bakalım zaten orta dişim çarpık olduğu için diş eti ya fazla uzamadı ya da çekildi kürdanın ucu giriyor neyse onun hemen sağ tarafında ki diş birleşiminde olan diş eti çok çok ince bir boşluk oluştu neyse böyle bir şey yaşadım ama elimde kalacaktı sinirlerim tavan yaptı birde bu diş eti tekrar eski haline gelmiyor zar zor geliyor az buz düzeliyor ama eski hali gibi olmuyor
O doktoru da şikayet ettim umarım azar yemiştir bu arada benden tavsiye başka bir yerden gördüm bunu da küçük işlemler için diş taşı vesaire stajyer doktora muayene olun çünkü hocadan not alacağı için düzgün titiz yapmak zorunda kalıyormuş öyle duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada doktorlar şiddet görüyor falan diyorlar da harbiden düzgün tedavi etmeyen işini iyi yapmayan başından salmaya çalışan doktorlar şiddeti hak ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sevmiyorsan mesleği ya istifa et ya da okuma kardeşim