G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Kulaklık pedi verseler yeter.Bir ara SteelSeries turnuvası vardı 1
Kulaklık pedi verseler yeter.Bir ara SteelSeries turnuvası vardı 1
Ben o kadar kuruşu yan yana görmedim lan hayatmda .dYok mu elmas-immo elo 4 tane babayiğit girelim ufak veya ekipman ödüllü turnuvalara bam bam alalım çıkalım
30000 iyi paraymış lna
200 TL kağıt paranın olduğunu ben geçen gün öğrendimBen o kadar kuruşu yan yana görmedim lan hayatmda .d
First strike da da bbl 3-0 yendi en iyi takım diye bir şey yoktur ikiside türkiyenin enlerindenvct regional masters turkey finalinde bbl ile futbolist takımı karşı karşıya geldi futbolist rakibini 3-0 lık bir skorla mağlup ederek 30.000 dolarlık ödülün sahibi oldu.
turnuva hakkında daha fazla bilgi için : https://tr.vct.gg/coverages/26782-regional-masters-turkey
turnuvaya katılmak için bayağı bir eleme geçilmesi gerekiyor.Turnuvaya katıldığım an 2500 cash
tabii ki de ikisi de çok iyi takım ama 3-0 lık galibiyeti göz ardı edemeyiz ve güncel olarak turnuvayı kazandığı için en iyi takımFirst strike da da bbl 3-0 yendi en iyi takım diye bir şey yoktur ikiside türkiyenin enlerinden
tabii ki de ikisi de çok iyi takım ama 3-0 lık galibiyeti göz ardı edemeyiz ve güncel olarak turnuvayı kazandığı için en iyi takım
güncel olarak bbl i yendiği için türkiye nin en iyi takımı konumunda diye düşünüyorum bbl futbolisti yenmiş olabilir ama takıma yeni getirdikleri oyuncunun da etkisiyle grup maçında 2-0 finalde de 3-0 yendi buna rağmen bbl nin en iyi olduğunu mu düşünüyorsunKankacım first strike da 5-0 yenildi futbolist
Qraxs futboliste fena etki kazandırdı champions da bizi baya iyi trmsil edicrk gibime geliyorgüncel olarak bbl i yendiği için türkiye nin en iyi takımı konumunda diye düşünüyorum bbl futbolisti yenmiş olabilir ama takıma yeni getirdikleri oyuncunun da etkisiyle grup maçında 2-0 finalde de 3-0 yendi buna rağmen bbl nin en iyi olduğunu mu düşünüyorsun