Neler Yeni

Türknet aktivasyon süreci yardim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Superonlinei iptal edip turknet baglatiyoruz. Internetten abone oldum aktivasyon kısmına geldi. 1. Kisimda Bağlantı işlemlerinize başladık yazıyor belgelerimde kimlik fotokopisini yükleyin diyor yükledik dijital kırık doğrulama diyor e devletten onuda onayladık ama 2. Kısım sözleşme onayı ve kimlik doğrulama bölümüne geçmedi. Buraya kendisi mi geçecek yoksa ben mi bir hata yaptım lütfen yardım edin.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Murat GH
Müşteri hizmetleri ara anında çözerler. Bende bağlanttım
Sorun çıkmadan kullanıyorum

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmetleri ara anında çözerler. Bende bağlanttım
Sorun çıkmadan kullanıyorum
Hocam siz internetten mi bağlattiniz yoksa müşteri hizmetlerinden mi. Ben annemin üzerine abonelik yaptığım için mecbur internetten abone oluyorum ama aktivasyon sürecinden pek birsey anlayamadım eğer siz bu adımları uyguladıysaniz tek tek nasil yaptığınızı anlatabilirseniz çok sevinirim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Superonlinei iptal edip turknet baglatiyoruz. Internetten abone oldum aktivasyon kısmına geldi. 1. Kisimda Bağlantı işlemlerinize başladık yazıyor belgelerimde kimlik fotokopisini yükleyin diyor yükledik dijital kırık doğrulama diyor e devletten onuda onayladık ama 2. Kısım sözleşme onayı ve kimlik doğrulama bölümüne geçmedi. Buraya kendisi mi geçecek yoksa ben mi bir hata yaptım lütfen yardım edin.
kurye ile sözleşme gelecek imzalayacaksınız

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam dijital doğrulamayi seçtik dogrulamayi ordan yaptık ama kurye de mi gelecek. Birde abonelik annemin üzerine imzayı ben atsam olur mu
orasını bilmiyorum fakat imzayı annenizin atması gerekli, kendi imzan yerine annenin imzasınıda atarsan suç bu

Top Bottom