Neler Yeni

Turknet Bağlantım Stabil Değil

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Kablolu kullanmayı deneyin dalgalanma sorunu çözülecektir, ayrıca modeminizin priz ile bağlantısında splitter kullandınız değil mi?
Hocam sorun dalgalanma değil. Kimi zaman download hızı 0-2 mb/s'ye düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ismin müq bu arada
tlf model ne ona göre bakalım
Sadece telefonda değil kullandığım tüm cihazlarda aynı sorun.
Laptop dell g315
Telefon Xiaomi note 8 pro

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam sorun dalgalanma değil. Kimi zaman download hızı 0-2 mb/s'ye düşüyor.

Sadece telefonda değil kullandığım tüm cihazlarda aynı sorun.
Laptop dell g315
Telefon Xiaomi note 8 pro
cahil bir kişiyle uğraşılmaz!

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Arkadaşlar hızımı düşürmüşler, bir gündür internet hızım stabil.

Ilar

80+ Bronze
wifi kartların da sıkıntı olucağını sanmam ben de wifi ile bağlanıyorum laptop telefon falan hiç de dalgalanma olmuyor
Bu internetten anladığını düşünen kişiler zaten kablosuz oluncakablolu bağlan wifin çöp diye yorum yaparlar boşver

kırmızışarapp

80+ Silver
Download snr margin değerin düşük. Büyük ihtimalle bu yüzden dalgalanıyordur. Hatta kesilme bile oluyordur. Sorun iç tesisatta olabilir. En iyisi yeniden kablo çektirmek.

Snr margin değerin düşük olduğu için düşürmüşlerdir. Bende de aynısı oldu. İç tesisat değiştirirsen faydası olur.

eee tamam işte telefonun kartı kalitesiz türknette bi sorun yok yani
Adam tablo atmış kardeşim. Bilmediğin şeylere yorum yapma lütfen. Sorun snr margin değerinin düşük olması. Bu hem dalgalanma hemde kesinti sorunu doğurur. En iyisi iç tesisatı değiştirmek. İç tesisatta olabilir sorun. Eğer onda da sorun yoksa internet santralinin uzak olmasından dolayıdır.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Reis burada soracağına müşteri hizmetleri ni aramalısın daha çabuk çözüme ulaşırsın.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
wifi kartların da sıkıntı olucağını sanmam ben de wifi ile bağlanıyorum laptop telefon falan hiç de dalgalanma olmuyor
Bu internetten anladığını düşünen kişiler zaten kablosuz oluncakablolu bağlan wifin çöp diye yorum yaparlar boşver
wifi 2,4 ghz bandını birçok şey kullanıyor bu yüzden trafik oluyor ve dalgalanmalar yaşanıyor ama kablolu bağlantı çook daha stabil bi şekilde ilerler

o beynini biraz kullanda başkalarına laf atmadan önce düşün

Ilar

80+ Bronze
wifi 2,4 ghz bandını birçok şey kullanıyor bu yüzden trafik oluyor ve dalgalanmalar yaşanıyor ama kablolu bağlantı çook daha stabil bi şekilde ilerler

Artık yeni modemle ile birlikte 5.0 ghz hızlar da wifi ile mümkün örneğin benim kendi modemım KNEETIC adlı markada 5ghz destekleyen wıfı adaptörleri var ve kablosuz bir şekilde 5.0 ghz verebiliyorsun bütün kanallara

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Artık yeni modemle ile birlikte 5.0 ghz hızlar da wifi ile mümkün örneğin benim kendi modemım KNEETIC adlı markada 5ghz destekleyen wıfı adaptörleri var ve kablosuz bir şekilde 5.0 ghz verebiliyorsun bütün kanallar
EVET EVET HAKLISIN TAMAM

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan

Ya hocam tamam wifi'da dalgalanır da 60'dan 1'e düşmez herhalde, bir sorun olduğu belli.

Download snr margin değerin düşük. Büyük ihtimalle bu yüzden dalgalanıyordur. Hatta kesilme bile oluyordur. Sorun iç tesisatta olabilir. En iyisi yeniden kablo çektirmek.

Snr margin değerin düşük olduğu için düşürmüşlerdir. Bende de aynısı oldu. İç tesisat değiştirirsen faydası olur.

Adam tablo atmış kardeşim. Bilmediğin şeylere yorum yapma lütfen. Sorun snr margin değerinin düşük olması. Bu hem dalgalanma hemde kesinti sorunu doğurur. En iyisi iç tesisatı değiştirmek. İç tesisatta olabilir sorun. Eğer onda da sorun yoksa internet santralinin uzak olmasından dolayıdır.
Hocam ankastre çok eski (yaklaşık 15 yıllık) ondan olabilir diye düşünüyorum, çünkü modeme çekilen kablo yeni ve santral de yakında. Bu ankastreyi değiştirebiliyor muyuz?

Top Bottom