Neler Yeni

TürkNet Bu Değerler İle Kaç MBPS Alırım ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Değerlerim Bu
1645135630833.png

Sizce Takribi Kaç MBPS Alırım ? Aldığım Değer Saniyede Kaç MB İndirmeye Tekabül Eder ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bellli olmaz, bu değer değil sadece tahmin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bende Biliyorum Sorgulamayı , Ama 50'ye KADAR diyor , Alacağım Değeri Söylemiyor ki. Ben Tahmini Bir Değer İstiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50'si var cepte ama belli olmaz işte.
50 Alabilir Miyim Yav , Ben Max 35 Bekliyordum , Hocam Bide Bu İç Tesisat Olayı Nedir ? O Sorunu yaşarsam Binanın Neresinden Ne Yapmam Gerekiyor ?

NespaY

80+ Silver
Hocam Bende Biliyorum Sorgulamayı , Ama 50'ye KADAR diyor , Alacağım Değeri Söylemiyor ki. Ben Tahmini Bir Değer İstiyorum.
50 alacaksın yani ne dememizi bekliyorsun ya 45 olmuş ya 55 almışsın ne fark eder 50 demiş zaten site konu bu.

50 Alabilir Miyim Yav , Ben Max 35 Bekliyordum , Hocam Bide Bu İç Tesisat Olayı Nedir ? O Sorunu yaşarsam Binanın Neresinden Ne Yapmam Gerekiyor ?
Elektrikçiyi çağır o baştan kablo çeker zaten.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 alacaksın yani ne dememizi bekliyorsun ya 45 olmuş ya 55 almışsın ne fark eder 50 demiş zaten site konu bu.
Hocam 50 Alıp Alacağımdan Emin Değilim , O Yüzden Konu Açıyorum , Malum Dolap 305 Metre , O Yüzden Tahmini Değer İstiyorum , Anlatabilmişimdir Umarım.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
türknet te tüm paketler 100tl zaten 75 mps alırsın verebildikleri en iyi değeri verirler (eski evimde alt yapım 50 mps destekliyor çıkıyordu 75 mps pakete geçtim 78 mps alıyordum)

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Kardeşim arkadaş sana sorgulamak için link vermiş yapılabilecek en iyisi bu fikrimce. Yni linkte ne görürsen 3-5 ya aşağı ya yukarı görürsün 50 yazıyorsa 45-55 arası alırsın veya daha fazlasını . Ben sorgulattım 100 diyordu 95-96 civarı net alıyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,805
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam 50 Alıp Alacağımdan Emin Değilim , O Yüzden Konu Açıyorum , Malum Dolap 305 Metre , O Yüzden Tahmini Değer İstiyorum , Anlatabilmişimdir Umarım.
35 rahat sıkıntısız alacağını düşübüyorum. Gerçi binanızın yapım yılı gibi yan etmenler de bu hızı artırıp azaltabilir.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Dolabın mesafesinin artması pingini yükseltir ve dalgalanmalara sebep verir. Yakın da olsa uzak da olsa aynı mbps verir. Ama dalgalanmalar sıkıntı çıkarır.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Kardeşim arkadaş sana sorgulamak için link vermiş yapılabilecek en iyisi bu fikrimce. Yni linkte ne görürsen 3-5 ya aşağı ya yukarı görürsün 50 yazıyorsa 45-55 arası alırsın veya daha fazlasını . Ben sorgulattım 100 diyordu 95-96 civarı net alıyorum
35 rahat sıkıntısız alacağını düşübüyorum. Gerçi binanızın yapım yılı gibi yan etmenler de bu hızı artırıp azaltabilir.
Dolabın mesafesinin artması pingini yükseltir ve dalgalanmalara sebep verir. Yakın da olsa uzak da olsa aynı mbps verir. Ama dalgalanmalar sıkıntı çıkarır.
Teşekkürler

Top Bottom