vdsl mi turktelekomdan kaynaklıdır turktelekom altyapısı kullanılıyoİnternet paketi 75 download 8 upload
ama şuan 25 dw 5 up alıyorum sebebi nedir?
Altyapısı yok bizde yaben gigafiber kullanıyorum turknetten. yavaşlık yok mesela
Normalde 2 3 saat önce sıkıntı yoktu da şimdi oldu oyun indirirken 9.5mb ile indiriyorum şimdi 2 yi zor görüyorvdsl mi turktelekomdan kaynaklıdır turktelekom altyapısı kullanılıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
son 1.5 haftadır falan turknette de sıkıntı var daha yeni kurulum ekibinden ayrıldım
gecen arkadas sikayet etmisti dedi gece 2 mbps alıyom dediben gigafiber kullanıyorum turknetten. yavaşlık yok mesela
ethernet kablosuyla baglantı yapıyosan muhtemelen turktelekomda sıkıntı vardır fiber altyapısı direk kendisinin zaten turknetin de biliyon normal altyapıların hepsi turk telekomdan kiralanarak yapılıyoAltyapısı yok bizde ya
Normalde 2 3 saat önce sıkıntı yoktu da şimdi oldu oyun indirirken 9.5mb ile indiriyorum şimdi 2 yi zor görüyor
bilmiyom kanka dediğim gibi yani turktelekomla araları iyi degil pek zaten interneti bile isteye bile kesiyo olabilirlerYok bi bu gece oluyo yani
Bu Türk telekomungecen arkadas sikayet etmisti dedi gece 2 mbps alıyom dedi
ethernet kablosuyla baglantı yapıyosan muhtemelen turktelekomda sıkıntı vardır fiber altyapısı direk kendisinin zaten turknetin de biliyon normal altyapıların hepsi turk telekomdan kiralanarak yapılıyo
aynen bilgim yok onun ixinBu Türk telekomun
Bende 70 cikiyor normalde de 70Normalde 75 e 8 ama şuan 25 e 6 arkada hiç bir indirme de yok yani