Neler Yeni

Türknet Destek'in Çelişkili Arıza Mesajları

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yerlerde olan ADSL hızı, düşük hıza rağmen kopmalar için talep açtım. Sorun Telekom'a bildirildi, bugün gelen ilk bildirim mesajı bu şekilde

ahahahahah.jpg

Gördüğünüz gibi gelen ilk mesajda sorun sahadaymış, ben suçsuzmuşum!

ahahahv22.jpg

Kısa süre sonra gelen mesaj ise yukarıda şekilde. Dakikalar içerisinde sorun onlardan bana kalıyor. İnsan aklıyla alay ediliyor, başka bir şey değil.

Düzenleme: Dakikalar değilmiş, aynı dakika gelmiş iki mesaj. Maşallah aynı hızı daha farklı projelerde de görmek isteriz :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Türknetin müşteri hizmetleri < tüm operatörlerin müşteri hizmerleri. Türknet kullanıcısı olarak söylüyorum.

KirliKill

80+ Silver
Yerlerde olan ADSL hızı, düşük hıza rağmen kopmalar için talep açtım. Sorun Telekom'a bildirildi, bugün gelen ilk bildirim mesajı bu şekilde

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kısa süre sonra gelen mesaj ise yukarıda şekilde. Dakikalar içerisinde sorun onlardan bana kalıyor. İnsan aklıyla alay ediliyor, başka bir şey değil.
Welcome to turkey internet service propider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Düzenleme: Dakikalar değilmiş, aynı dakika gelmiş iki mesaj. Maşallah aynı hızı daha farklı projelerde de görmek isteriz :)
Reis zaten turknetin müşteri hizmetleri den şikayet etmeyen birisi sanırım daha dünyaya bile gelmedi

Excator23cm

80+ Gold
Sizde o bir şey bilmeyen kullanıcılardan sanmışlar ortada bir çelişki var MH durumu belirtmeye sert birşekilde devam edin ama bu attığınız ss'ler bir kanıt belirtmez malesef işine geldiklerinde yanlış atmışsız durum farklıymış gibi bahnelerle işin içinden sıyrılırlar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizde o bir şey bilmeyen kullanıcılardan sanmışlar ortada bir çelişki var MH durumu belirtmeye sert birşekilde devam edin ama bu attığınız ss'ler bir kanıt belirtmez malesef işine geldiklerinde yanlış atmışsız durum farklıymış gibi bahnelerle işin içinden sıyrılırlar
Geçen aynısı oldu, muhtemelen arayanların bir alakası bile yok. Telekom ekibi kafasına göre bilgi sallıyor, Türknet ekipleri de bunlar ne diyor diye gram sorgulamadan bana söylüyor :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Çöp altyapiyla milleti somuruyorlar. O kadar para kazanipta bir altyapi yenileyelim diyen yok. Genel olarak tüm internet saglayicilari için söylüyorum.

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Neden çıkmıyorsunuz? Zaten Türknet YAPA altyapısında olmayanlar için TürkNet işkence olmakta ve TürkTelekom, TürkNet kullanıcılarını uzaktaki saha dolabına bağlıyor diye biliyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden çıkmıyorsunuz? Zaten Türknet YAPA altyapısında olmayanlar için TürkNet işkence olmakta ve TürkTelekom, TürkNet kullanıcılarını uzaktaki saha dolabına bağlıyor diye biliyorum.
Alternatif sunarsan hemen geçeyim, parasında da değilim :)

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Geçen aynısı oldu, muhtemelen arayanların bir alakası bile yok. Telekom ekibi kafasına göre bilgi sallıyor, Türknet ekipleri de bunlar ne diyor diye gram sorgulamadan bana söylüyor :D
Tüketici Mahkemesine başvurdunuz mu ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Abi sen superonline kullanmıyor muydun?
Ondan umudu kestim, ne BTK ses çıkarabildi ne başka bir kurum. Belki ADSL'in eli ayağı düzelmiştir dedim ama kötülükte kapışıyorlar Superbox ile :D

Flamesa

80+ Silver
Türknetin müşteri hizmetleri < tüm operatörlerin müşteri hizmerleri. Türknet kullanıcısı olarak söylüyorum.
Beğenme kısmında +1 de olsa keşke.Bir sorun yaşadığın zaman sorununu konuşarak çözemiyorsun 1 gün boyunca geri yazmalarını bekliyorsun.Geri yazıncada böyle cevaplar vererek geçiştiriyorlar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Beğenme kısmında +1 de olsa keşke.Bir sorun yaşadığın zaman sorununu konuşarak çözemiyorsun 1 gün boyunca geri yazmalarını bekliyorsun.Geri yazıncada böyle cevaplar vererek geçiştiriyorlar.
Benim altyapı çökmüştü. Sitede internet yok diyorum. Diyor ki bağlanmaya çalıştığınız cihazın wifi ayarlarını kontrol edin :D
İnternet hızım yavaş siteye giremiyorum. Siteye giremediğim için internetimin yavaş olduğunu da gösteremşyorum bu yüzden destek mesajı açamıyordum :S

Top Bottom