Neler Yeni

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Rick Baba
Aboneliği iptal edip yeniden başvursak olur mu acaba

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Erdem çay
Ben comnet kampanya yapmadan bu gün öğlen gigafiber ilk kurulum için başvurdum.

Adresimde aktif gigafiber var görünüyor ama kutu yok ekipler 13 ünde gelecekler aksiyon alırlar dedi.

Başvuruyu onayladım. Sonra tıkla gelsin den kod aldım tekrar aradım kodu söyledim indirimi tanımladılar.

Comnet kampanyası 2 ay ücretsiz bin TL bir ayda arkadaşını getir kodu kullanırsan eğer kabul ederlerse 1500 indirim yapar.

Tıkla gelsin zaten 6 ayda 1500 indirim yapıyor eğer yılbaşında zam gelirse %50 indirin den yararlanacağımız için tıkla gelsin daha mantıklı duruyor. Ama o zamanda %50 indirim 250 tl üstüne birde zammı yapıştırırmı bilmiyorum.

Ayrıca yine comnetten bağımsız başvurumda kurulum ücreti yok dendi 12 ay kalırsanız ama dedi.

Bilmiyorum hangisi size daha mantıklı gelir

nixon52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
şahin aslantaş
merhaba aboneliğimi aktif etmeden önce bir soru sormak istiyorum comnet kampanyasından faylanırsam peşin ödeme kampanyasından faydalanabiliyormuyum eğer faydalanabiliyor isem ilk 2 ay ücretsiz kalan 12 ay faturasını mı ödemiş oluyorum yoksa 10 aylık fatura ödeyip 12 ay mı kullanıyorum ? bir başka sorum ise burger king king ping menüsündeki kampanyadan faylanırsam yine 12 ay peşin ödeme yapabiliyormuyum yaparsam 6 ay 500 TL'den 6 ay ise yüzde 50 indirimli olan 250TL'den mi peşin ödeme yapmış oluyorum bu konuları merak ettim yardımcı olursanız hemen aktivasyon işlemlerine başlamak isterim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
MERTCAN ÖZTÜRK
arkadaşlar elinde tıkla gelsin kodu olan varsa atabilirmi başvurmak istiyorum da

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emre Ytar
merhaba aboneliğimi aktif etmeden önce bir soru sormak istiyorum comnet kampanyasından faylanırsam peşin ödeme kampanyasından faydalanabiliyormuyum eğer faydalanabiliyor isem ilk 2 ay ücretsiz kalan 12 ay faturasını mı ödemiş oluyorum yoksa 10 aylık fatura ödeyip 12 ay mı kullanıyorum ? bir başka sorum ise burger king king ping menüsündeki kampanyadan faylanırsam yine 12 ay peşin ödeme yapabiliyormuyum yaparsam 6 ay 500 TL'den 6 ay ise yüzde 50 indirimli olan 250TL'den mi peşin ödeme yapmış oluyorum bu konuları merak ettim yardımcı olursanız hemen aktivasyon işlemlerine başlamak isterim.
Bence bu kampanya daha iyi.

Faizin %50 olduğu dönemde peşin ödeme yapmak onlara yarar

ReyJovick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
rt
hocam bu kampanyadanmı faydalandınız
Evet sipariş ettiğim yer teslimatı geç onayladığı için geç düşmüş başvuru yaptım.
3 senelik Comnet öncesi 2senelik Türknetliydim, 1 senede 4 kere zam yaptı diye yolumu ayırmıştım.
Kampanyaya katılacak arkadaşlar tiklagelsin ayarlarindan SMS onayı vermeli
Yemek Siparişi teslim onayı sonrası 1 saat içinde SMS geldi. Başvuru aşamasında promosyon kısmına yazdım ve indirim olarak yansıttı. Sesli onay için aranma bekliyorum sanıyorum ki önceligi 2 ay olan kampanyadan yararlanan arkadaşlara veriyorlar.
beni cezbeden tarafı 6 ay 250 ödeyecek olmam yoksa direk iki ay ücretsiz girer 270 farkın peşine düşmezdim ki onun kampanya bildirimi ben basvurduktan sonra geldi.

Şunu da belirteyim ben comnetten çok memnumdum uygun fiyata TTNet altyapısında düşük ping yüksek hız 1000mbit gibi bir interneti çok uygun bir fiyata bize sağladı. Keşke son dakika golü atmasalardı.

Son düzenleme:

Yegiz01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yağız Ömer Gündoğdu
turknette 24 kasım son yazıyor ama

Arkadaşın gönderdiği tıkla gelsindeki linkte de bu şekilde belirtilmiş zaten. Yani artık geçerli değil.

Kullananlara hayırlı, kaçıranlara geçmiş olsun :)

1733942535692.png

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
mershadow

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Erdem çay
Arkadaşın gönderdiği tıkla gelsindeki linkte de bu şekilde belirtilmiş zaten. Yani artık geçerli değil.

Kullananlara hayırlı, kaçıranlara geçmiş olsun :)

Alıntıyı görüntüle
Kampanya yıl sonuna kadar geçerli
Bu yazı eskiden kalan.

Ama yıl sonuna kadar kod sınırı var ise o zaman iş değişir fakat kampanya halen devam ediyor

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Rick Baba
Davet kodu: XIB58TR70YOT (1ay Ücretsiz)

Top Bottom