Neler Yeni

turknet geçilirmi türknet kullananlar yardım edin ?

soul

80+ Silver
türknete geçmeyi planlıyorum , önceden vodafone kullanıyodum , 1 hafta önce türktelekoma geçtim 2 internettede arada bir int kopukları oluyor bazen 1 dk bazen 1 saat belli olmuyo ,
bu yüzden türknet kullanan kardeşlerim bi yardım edersse sevinirim

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Arkadaşım Türknet kullanıcısı ve kendisi çok memnun internetten (Ankara'da oturuyor)

Kullanıp sorun yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşacaklardır elbet.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
2 yıldır kullanıyorum, memnunum. Millenicom ile falan uğraşma. Direkt geçmeni öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: gOkO

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Arkadaşa aldık Türknet iyi diye 4 gün önce. Pingi 50 , 150 300 500 6000 , 2500 2999 sürekli dalgalı. Türknet sorun yok diyor. Hızı 35 mbps veriyor ama ping sürekli dalgalı. Altyapı ile alakalı. Arkadaşın oturduğu yerde fiber var birde Kayseri'de arkadaş... Sabah iptal ettirecek

Mangiz

80+
Türknet' in müşteri hizmetleri yok diye biliyorum. Eski bir arkadaşım başvurmuştu verdiği hizmet çok kötüydü. İptal ettirmek istemişlerdi 1-2 ay uğraşmışlardı haberin olsun. Millenicom önerebilirim.

TALHA MURAT

80+ Silver
türknete geçmeyi planlıyorum , önceden vodafone kullanıyodum , 1 hafta önce türktelekoma geçtim 2 internettede arada bir int kopukları oluyor bazen 1 dk bazen 1 saat belli olmuyo ,
Millenicom tavsiye ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
Arkadaşım Türknet kullanıcısı ve kendisi çok memnun internetten (Ankara'da oturuyor)

Kullanıp sorun yaşayanlar varsa deneyimlerini paylaşacaklardır elbet.
hocam maşallah seninde arkadaş allahtan memnun her konuya yazıyorsun :D

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
kullanıyorum 1 yıldır cok memnunum 1 hafta once abımede aldık oda memnun tabı 1 ayda bedava aldım :)

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
Ben yeni geçtim Turknete. İlk olarak telekom, sonrasında superonline ve en son vodafone kullandım. Superonline ve vodafoneden nispeten memnun olsam da iki sağlayıcı da bana 13mbps üstü hız pratikte veremediler. Portunuz desteklemiyor,altyapınız zayıf v.s. sineye çektim yıllarca. Ancak bu sene eve kapanınca internet zaruri oldu. Gerek oyun indirmelerim, gerekse genel internet kullanımı nedeniyle 13mbps(teoride 16mbps) yetmemeye başladı. Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle turk neti aradım. Belgeleri gönderdim, 4 gün içinde bağlantım yapıldı. Meğerse altyapım vdsl destekli ve 80 mbps ye kadar destekliymiş. İlk 2 gün 35mbps kullandım, sonra 10 tl farkla 80+mbps ye geçtim. Son durum ektedir. Çok şükür diyorum...

Ekler

• turknet.jpg
    turknet.jpg
    72 KB · Hit: 43
  • turknet2.jpg
    turknet2.jpg
    61.3 KB · Hit: 40

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Millenicom

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Bizde yaklaşık 5 ay önce Fln geçtik türknete genel anlamda memnunuz 95 liraya 100mbs internet alıyoruz ama cogu arkadasında dediği gibi müşteri hizmetleri cok sıkıntı dua et bi sıkıntı cıkmasın cıkarsa ugrasırsın eger yakın fiyatta yakın hızlı bi paket varsa milenicom öneririm

KirliKill

80+ Silver
müşteri hizmetleri diye bişi yok bunu bilmeni isterim

altyapın yksa türk telekomdanda daha kötü

onun dışında yamuk yaptığını görmedim

Top Bottom