Bu da şunu kesin olarak kanıtlıyor, fiyat artışının sebebi Türk Telekomun altyapı kira ücretlerine yaptığı %67 zam. Kendi altyapısı olmayan diğer operatörlerde de yakında zam göreceğiz demek oluyor, geçmiş olsun.
Bu da gelen mesaj
Alıntıyı görüntüle
Bir de Jelibon bulunmuş AnkaradaOf müjdeye bak, zam yok!!
Yeni müjdemiz, Antep'te 2 milyar dolarlık yer fıstığı rezervi de bulunmuş, sübhanallah
Sus o gizli bilgi, dış mihraklar tepemize biner bu rezerv için !Bir de Jelibon bulunmuş Ankarada
Çok doğru bir değerlendirme değil. Türk Telekom abonelerinden aldığı zamla birlikte kendi Gigafiber'ini çevirmeye çalışıyor.Bu da şunu kesin olarak kanıtlıyor, fiyat artışının sebebi Türk Telekomun altyapı kira ücretlerine yaptığı %67 zam. Kendi altyapısı olmayan diğer operatörlerde de yakında zam göreceğiz demek oluyor, geçmiş olsun.
Ama sonuçta TT'nin yaptığı zamdan dolayı zam yapmaları gerekmiyor mu?Çok doğru bir değerlendirme değil. Türk Telekom abonelerinden aldığı zamla birlikte kendi Gigafiber'ini çevirmeye çalışıyor.
Bende gigafiber yok vdsl 75 kullanıyorum ama banada sizede zamn yok şeysi geldiNormal kullanıcılar farklı altyapı kullandıkları için fiyat değişimi olacak muhtemelen.
GigaFiber yani TürkNet altyapısını kullananların fiyatları değişmeyecek.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu da gelen mesaj
Alıntıyı görüntüle
Başka çareleri var mı ki? Her şey, her türlü hizmet aşırı pahalı. Ne kadar ucuz fiyat politikaları olsa da sonuçta hayır kurumu değiller, işçileri var ve kâr da etmeleri lazım. Suçlu her türlü Türk Telekom çıkıyor gözümde.Çok doğru bir değerlendirme değil. Türk Telekom abonelerinden aldığı zamla birlikte kendi Gigafiber'ini çevirmeye çalışıyor.
Onu zaten yaptılar. Ben aylar önce dedim bu enflasyon varken 1 yıl sabit fiyat garantisi veremezler diye.Ama sonuçta TT'nin yaptığı zamdan dolayı zam yapmaları gerekmiyor mu?
Herkese giden bir mesaj olabilir belki. Tam bilmiyorum altyapı konularını. Zam gelirse şaşırma ama.Bende gigafiber yok vdsl 75 kullanıyorum ama banada sizede zamn yok şeysi geldi
Normal altyapı da haklıydınız. Peki GigaFiber'e ne zaman zam gelir tahmini?Onu zaten yaptılar. Ben aylar önce dedim bu enflasyon varken 1 yıl sabit fiyat garantisi veremezler diye.
Onu bilemem. Aslında FTTH denen internetin öyle çok bir mâliyeti yok. Fiber kablo dediğin şey bakır kablodan daha ucuz.Herkese giden bir mesaj olabilir belki. Tam bilmiyorum altyapı konularını. Zam gelirse şaşırma ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal altyapı da haklıydınız. Peki GigaFiber'e ne zaman zam gelir tahmini?