TurkNet Gigafiber Hızım Düşük

Evet anormal olduğu belli. Kullandığın kablodan kaynaklı olma ihtimali var. Kablo olarak ne kullanıyorsun ve müşteri hizmetlerini aradın mı durumla alakalı?
Cat6 yeni aldık kabloyu.
Müşteri hizmetlerine ss olarak attım hız testlerini, onlarda test edip normal dedi.

Cat6 yeni aldık kabloyu.
Müşteri hizmetlerine ss olarak attım hız testlerini, onlarda test edip normal dedi.
Normal olmadığı belli. Anakartın gigabit desteklemiyor mu diyeceğim uploadın 900 civarı. Bilemedim sorunun ne olduğunu

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben istanbul küçükçekmece bölgesinede oturuyorum. Neden bağlantı olarak gebze ve bursaya bağlanıyor?
Hız testleri her zaman en doğru sonucu göstermeyebiliyor, mesela benim aboneliğim 100 Mbps Türknet, PC'mde Speedtest üzerinden 50-60 gösterirken Steam 10 Mb/s ile indiriyor bu da 80 Mbps demek. Battle.net launcher veya Steam gibi konumlarda indirme hızı nasıl gözüküyor?

Zaten size 1000 MBPS diye satmıyorlar, 1000 MBPS'e kadar yazıyor orada. Yoğunluk arttıkça yavaşlamaya başlamışlar.

Zaten size 1000 MBPS diye satmıyorlar, 1000 MBPS'e kadar yazıyor orada. Yoğunluk arttıkça yavaşlamaya başlamışlar.
Ben de Gigafiber kullanıyorum ama 900 altını görmedim ki TürkNet kablolu bağlantıda minimum 750 garantisi veriyor.

Ben de Gigafiber kullanıyorum ama 900 altını görmedim ki TürkNet kablolu bağlantıda minimum 750 garantisi veriyor.
Uploadı tam almış arkadaş, arkadaşla alakalı bir sorun yok belli. Açıkçası Türknet'in verdiği güvencelere de pek güvenmiyorum ben :)

Uploadı tam almış arkadaş, arkadaşla alakalı bir sorun yok belli. Açıkçası Türknet'in verdiği güvencelere de pek güvenmiyorum ben :)
Sıkıntı TürkNette olduğu belli. Bana 750 dediler ve 900 aşağısı görmediğim için güveniyorum ama kablosuz bağlantıdan pek memnun değilim

Sıkıntı TürkNette olduğu belli. Bana 750 dediler ve 900 aşağısı görmediğim için güveniyorum ama kablosuz bağlantıdan pek memnun değilim
Kablosuz bağlantıda sorun ya bağlandığın cihazda yada modemdedir.

Kablosuz bağlantıda sorun ya bağlandığın cihazda yada modemdedir.
Bağlandığım cihazda sıkıntı yok çünkü tüm cihazlarda var evdeki. Modemde olabilir emin değilim o kadar detaydan anlamıyorum ama ping ve tracert testi yaptığımda %100 packet loss yaşıyorum ve normalde 10ms olan pingi 300 civarında görüyorum

Geri