Türknet gigafibere geçicem önerileriniz var mı?

MuhammedKazan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
Şu an türktelekom da 38mbs/8mbs alıyorum türknete geçince 1000mbs/1000mbs alıcam ama hu kadar fazla interneti verdikleri modem destekliyormu veya sağlıklı ve hızlı şekilde bilgisayarıma vericekmi interneti bilmiyorum sizce modem veya cat 8, cat 7 kablo almam lağzım mı pc ye kablolu olarak bağlıyacam interneti.

modemi kendileri veriyolar, eğer kablonda sağlam ise cat6 ve üstü olduğu sürece sorun olmaz

Şu an türktelekom da 38mbs/8mbs alıyorum türknete geçince 1000mbs/1000mbs alıcam ama hu kadar fazla interneti verdikleri modem destekliyormu veya sağlıklı ve hızlı şekilde bilgisayarıma vericekmi interneti bilmiyorum sizce modem veya cat 8, cat 7 kablo almam lağzım mı pc ye kablolu olarak bağlıyacam interneti.
modemi kendileri veriyorlar kaldırmayacak modem vermezler heralde

VMG3625-T50B verdiler ama yeni abonelere 8623 veriliyor diye duymuştum, modemden yana sıkıntı yok. Ugreen cat6 kablo alırsın sorun olmaz sıkıntısız kullanırsın.

gigafiber getirtmiyorsun onlar kendi getiriyor birde süperonline olup olmadığına nerden bakıyoruz
hocam ben şu an süperonline kullanıyorum ama diğer firmalardan altyapı testi yaptığımda vdsl hat varmış gibi gösteriyor

Ugreen cat 7 kablo kullanıyorum yeterli oluyor. Modemin wifi ile ilgili bir problemi var ama çözülebiliyor ayarlardan. Onun dışında sorun çıkartacağını sanmıyorum. H.o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mahalleye gigafiber nasıl getirtiyoruz superonline dışı hepsi vdsl gözüküyor
İmza toplaman lazım baya. İmza dediysem bildiğin sözleşme imzalattırman lazım. Gigafiber getirdiklerinde o imzalayan herkesin türknet kullacağına dair.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VMG3625-T50B verdiler ama yeni abonelere 8623 veriliyor diye duymuştum, modemden yana sıkıntı yok. Ugreen cat6 kablo alırsın sorun olmaz sıkıntısız kullanırsın.
Bende T50B var. Yeni modem hakkında bir bilgim yok.

Admalar herşeyi yapıyor ama sen bilgisayara bağlayacak isen kesinlikle kablo ile bağla bende gigafiber kullanıyorum çok memnunum

modem verdikleri hızı gayet destekliyor, wifi da 1gb alamıyorsun doğal olarak ancak ethernet ile çok rahat alıyorsun. Cat 6 üzerini almasanda olu keza cat 6 bile 1gb internete gayet yetiyor
1674667378014.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,600
Üyeler
183,144
Son üye
Deagle
Geri