Neler Yeni

Türknet hakkında bilgi arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
Merhaba arkadaşlar ben türk telekom kullanıcısıyım öbür ayın 15'inde sözleşmem bitiyor. Turk telekomu aradıgımda 105 TL ye 24 MBPS internet verebileceklerini söylediler.
Normalde Superonline'ye geçicektim fakat altyapı yokmuş kablonette'de öyle. O yüzden 2 seçenek kalıyor 105TL'ye 24MBPS Ya da 100MBPS 85TL' ile Turknet
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? TURKNET Hakkında düsünceleriniz neler forumlarda çok şikayet okudum. Turk Telekomdan sadece indirme hızıyla ilgili şikayetim vardı kopma vs. yaşamadım hiç
Turknette turktelekomun altyapısını kullandıgı için sıkıntı yaşar mıyım? Düşüncelerinizi merak ettim.

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
bir sorgularmısınız
ben olsam millenicom seçerdim
türknetin müşteri hizmetleri yok diye biliyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türknet altyapın varsa iyi. Yoksa çok kötü. Bir arıza olduğunda arayıp muhattap olacağın insan yok. Online işlemlerden arıza kaydı bırakıyorsun sözde çözüyorlar.

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Kesinlikle turknet derim şikayet edenler kullanmayı bilmiyorlar. Sorunun olduğunda online işlemlerden çok hızlı şekilde çözülüyor. Girecek olursan özelden mesaj at sana kod vereyim.

Squex

80+ Silver
Eğer türknet size 100 mbps teklif edebiliyor ise direk geçin yoksa milleni den altyapı sorgulayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir sorgularmısınız
ben olsam millenicom seçerdim
türknetin müşteri hizmetleri yok diye biliyorum.
109,90 TL
Taahhütsüz
Fiber 100 Kampanyası

• Hız
    100 Mbps'e kadar indirme
    8 Mbps'e kadar yükleme hızı

• Taahhütsüz
    Taahhüt vermenize gerek yok

• Kotasız
    Gerçek sınırsız
    AKN/AKK yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet altyapın varsa iyi. Yoksa çok kötü. Bir arıza olduğunda arayıp muhattap olacağın insan yok. Online işlemlerden arıza kaydı bırakıyorsun sözde çözüyorlar.
Altyapım var fiber 100 alıyorum.

Eğer türknet size 100 mbps teklif edebiliyor ise direk geçin yoksa milleni den altyapı sorgulayın
Milleni.com türknetten daha mı iyi? 100 Alıyorum ordanda.

Kesinlikle turknet derim şikayet edenler kullanmayı bilmiyorlar. Sorunun olduğunda online işlemlerden çok hızlı şekilde çözülüyor. Girecek olursan özelden mesaj at sana kod vereyim.
Millenicom nasıl iyi midir?

Merhaba arkadaşlar ben türk telekom kullanıcısıyım öbür ayın 15'inde sözleşmem bitiyor. Turk telekomu aradıgımda 105 TL ye 24 MBPS internet verebileceklerini söylediler.
Normalde Superonline'ye geçicektim fakat altyapı yokmuş kablonette'de öyle. O yüzden 2 seçenek kalıyor 105TL'ye 24MBPS Ya da 100MBPS 85TL' ile Turknet
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? TURKNET Hakkında düsünceleriniz neler forumlarda çok şikayet okudum. Turk Telekomdan sadece indirme hızıyla ilgili şikayetim vardı kopma vs. yaşamadım hiç
Turknette turktelekomun altyapısını kullandıgı için sıkıntı yaşar mıyım? Düşüncelerinizi merak ettim.
3.5 Yıldır turknetliyim hiçbir sorun yaşamadım kampanya var biliyorsun demi arkadaşını getir diye
KWT76KP96KTI
Kod bu lazım olursa kullanırsınız.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ben 95 tl ye 75 mps türk net alt yapım 50 mps veriyor her siteden araştırdım ama türk net bana 75 mps veriyor hiçbir sıkıntım yok 3 ay olucak artık türk netli olali evde 3 tane aygıt kullanıyor interneti yani ben hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta türk net haftada 1 kez beni arıyorlar efendim bir sıkıntınız varmı diye bende türk telekom alt yapısı kullanıyorum internette ne ping nede başka bir sıkıntı oluyor tek yavaşlama faturanın son günü uyarı amaçlı yavaşlatıyorlar sonra ödedikten 10 dk sonra düzeliyor ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım yaşayan çok kişi var ama sana tavsiyem eğer evde 2 3 kişli kullanıcaksa internet türk net e geç derim ama 8 9 kışı olucaksa komşu ile ortak felan kessinlikle geçme arkadaşım ortak kullanıyor komşu ile internette çok ping oluyor kullanılmayacak kadar kötü oluyor tabi oturdun yerede bağlı bu etkenler

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turknet mi millenicom mu? sizce

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
109,90 TL
Taahhütsüz
Fiber 100 Kampanyası

• Hız
    100 Mbps'e kadar indirme
    8 Mbps'e kadar yükleme hızı

• Taahhütsüz
    Taahhüt vermenize gerek yok

• Kotasız
    Gerçek sınırsız
    AKN/AKK yok

Altyapım var fiber 100 alıyorum.

Milleni.com türknetten daha mı iyi? 100 Alıyorum ordanda.

Millenicom nasıl iyi midir?
Türknet hem fiyat hem de sorunsuzluk bakımından daha iyi bence millenicom kullanan arkadaşlarım çok problem yaşıyorlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
turknet mi millenicom mu? sizce
ben millencom kullanıyorum biz 16 mbps lik net için taahhüte girdik 8 aydır 5mbpslik porta bağlıymışız çözmeye çalışıyorlar ancak çözmezlerse taahhüt iptali isteyeceğiz bedelsiz, comnet geçeceğiz öveni çok ping değerleri iyiymiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kayra karanfil
millenicom 110tl + 15 tl modem kurulum istiyor ve bütçemi aşıyor gerçekten. Turknet veya turktelekom dusunuyorum

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
millenicom 110tl + 15 TL modem kurulum istiyor ve bütçemi aşıyor gerçekten. Turknet veya turktelekom dusunuyorum
Yineliyorum turknet öneririm. Turktelekom da kullandım superonline da kullandım hiçbirinden memnun değildim. Altyapı aynı zaten önemli olan ne paraya ne kadar hız verdikleri ve sorun oluştuğunda ne kadar ilgilendikleri.

Top Bottom